«Να πάμε πιο ψηλά»

Αποφασιστικό βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ καλείται να πραγματοποιήσει η ΑΕΚ το βράδυ της Πέμπτης (23/11) απέναντι στην Ριέκα και ο Μανόλο Χιμένεθ υποστήριξε πως κανένα ευρωπαϊκό παιχνίδι δεν είναι εύκολο.

Ο τεχνικός της Ένωσης χαρακτήρισε το ματς με τους Κροάτες ευκαιρία, ώστε να προστεθεί ένα ακόμα λιθαράκι στην ιστορία της ομάδας και ξεκαθάρισε πως δεν πρέπει να υπάρχει άγχος στους παίκτες αλλά όρεξη για δουλειά καθώς μόνο έτσι θα έρθει το θετικό αποτέλεσμα.

«Ένα σημαντικό παιχνίδι, ευκαιρία για να κάνουμε ένα ακόμα βήμα στην διοργάνωση του Γιουρόπα Λιγκ. Φυσικά δεν θα είναι καθόλου εύκολο γιατί και η Ριέκα θα έχει κάνει τους υπολογισμούς της. Κανένα παιχνίδι στην Ευρώπη δεν είναι εύκολο. Μένουν δύο δύσκολα παιχνίδια που θέλουν πολλή δουλειά. Η Ριέκα είναι μία ομάδα με πολύ γρήγορους ποδοσφαιριστές και θέλει να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού. Αν βασιστώ στα αποτελέσματά τους εκτός έδρας είναι αλήθεια ότι μπορούν να πάρουν αποτέλεσμα εκτός. Αυτό πρέπει να μας αυξήσει τη συγκέντρωση και την προσπάθεια μας στο αυριανό ματς» ανέφερε ο Ισπανός κόουτς των «κιτρινόμαυρων» και πρόσθεσε: «Το σημαντικό είναι πως υπολογίζω σε όλους τους παίκτες. Για μία ομάδα απαιτητική και φιλόδοξη όπως η ΑΕΚ όλοι οι παίκτες είναι σημαντικοί και στις τρεις διοργανώσεις και εγώ υπολογίζω σε όλους μου τους παίκτες.

Αυτό που συμβαίνει τώρα και πρέπει να ισχύει είναι να υπάρχει έξτρα κίνητρο για να προσθέσουμε ένα λιθαράκι στην ιστορία της ΑΕΚ. Δεν πρέπει να έχουμε έξτρα άγχος αλλά να βασιστούμε στη δουλειά μας και να έχουμε όρεξη για την συνέχεια. Στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζεις με την ιστορία και το σήμα, μόνο παίζοντας ποδόσφαιρο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα