ΝΔ: «Δεν γλιτώνουμε το 4ο Μνημόνιο με την πολιτική Τσίπρα»

Συνεχίζει ακόμα πιο έντονα την αντιπολιτευτική της πολιτική με μοναδικό σκοπό να ρίξει από την κυβέρνηση τον ΣΥΡΙΖΑ.
Στη ΝΔ γνωρίζουν ότι ο Τσίπρας θα προκαλέσει εκλογές μόνο όταν δει ότι δεν μπορεί να αποφύγει τις καυτές πατάτες της αποτυχίας – όπως λένε στην οδό Πειραιώς – της αξιολόγησης και της ελάφρυνσης του χρέους προκειμένου να τις χάσει και να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Αυτό που επίσης γνωρίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ότι αν δεν γίνουν εκλογές τώρα για να αναλάβει άμεσα τη διακυβέρνηση της χώρας, θα είναι καταστροφικό για τη χώρα.
Η πίεση λοιπόν θα ενταθεί και δεν είναι τυχαίο ότι υψηλά ιστάμενο στέλεχος του κόμματος τόνιζε με έμφαση πως «η ΝΔ επιμένει στην πολιτική αλλαγή και λόγω της αναντιστοιχίας της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας με το εκλογικό σώμα, αλλά και γιατί η ελληνική κοινωνία και οικονομία χρειάζεται restart καθώς απαιτείται πιο τολμηρή προσέγγιση στις μεταρρυθμίσεις και σε αλλά θέματα, όπως των τραπεζών».
Και συνέχισε λέγοντας:
«μας ανησυχεί ότι η κυβέρνηση κινείται μεν προς την σωστή κατεύθυνση, αλλά με αργά βήματα».
Στην ηγετική ομάδα είναι σίγουροι ότι έτσι όπως το πάει ο Τσίπρας δεν γλιτώνουμε το 4ο Μνημόνιο και ότι «η κυβέρνηση θα χάσει και αυτήν την προθεσμία της 5ης Δεκεμβρίου».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα