Ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακού για Ταϊβό!

Ντέρμπι… ΠΑΟΚ – Ολυμπιακού αναμένεται να παρακολουθήσουμε και σε επίπεδο μεταγραφών, καθώς οι δύο ελληνικοί σύλλογοι ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Ταγιέ Ταϊβό, από την Μπούρσασπορ!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στο εξωτερικό, ο διεθνής Νιγηριανός αμυντικός προτάθηκε στους δύο ελληνικούς συλλόγους, οι οποίοι εξέφρασαν και το ενδιαφέρον τους. Σίγουρα πρόκειται για μία αξιόλογη λύση, ενώ στον ΠΑΟΚ, ο Ιβάν Σαββίδης ενδεχομένως να το δει ως μία ευκαιρία να επιβληθεί στον Ολυμπιακό και να επιφέρει καίριο πλήγμα στο προφίλ του ανίκητου που έχει διαμορφώσει ο σύλλογος του Πειραιά.

Παράλληλα, στην Τουρκία έχει αναπτυχθεί ένα σενάρια ανταλλαγής του Χοσέ Χολέμπας με τον Ταγιέ Ταϊβό, το οποίο αναπαράγεται εδώ και μέρες, ενώ δεν έχει διαψευστεί από καμία πλευρά. Είναι γνωστό πως ο Ολυμπιακός δεν θα έλεγε όχι σε μία πρόταση για τον Χολέμπας, ενώ αναζητεί παίκτη για την άμυνά του, με τα στοιχεία του Νιγηριανού της Μπούρσασπορ.

Ο διεθνής αριστερός μπακ έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν στις Γκάμπρος, Λόμπι Σταρς, Μαρσέιγ, Μίλαν, ΚΠΡ και Ντιναμό Κιέβου. Είναι 53 φορές διεθνής και έχει πετύχει 5 γκολ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα