Ντε Σίλιο… ο αντικαταστάτης του Αρμπελόα

Τον ποδοσφαιριστή της Μίλαν, Ματία Ντε Σίλιο έχει επιλέξει για αντικαταστάτη του Αλβάρο Αρμπελόα ο Κάρλο Αντσελότι, σε περίπτωση που ο Ισπανός μπακ αποφασίσει να αποχωρήσει με μεταγραφή.

Το ενδιαφέρον αγγλικών ομάδων για τον Αρμπελόα ενεργοποίησε το μεταγραφικό επιτελείο της «βασίλισσας», το οποίο πρότεινε διάφορες λύσεις για την αντικατάστασή του. Ο Ιταλός προπονητής των Μαδριλένων ξεχώρισε την περίπτωση του Ντε Σίλιο, ο οποίος ανήκει στη Μίλαν και διαθέτει όλα εκείνα τα στοιχεία, για να κάνει καριέρα στη Ρεάλ. Ο Ντε Σίλιο είναι μόλις 21 ετών, αλλά διαθέτει μεγάλη εμπειρία από κορυφαίου επιπέδου παιχνίδια.

Ο Κάρλο Αντσελότι, πάντως, έχει ξεκαθαρίσει πως είναι απόλυτα ικανοποιημένος από το δίδυμο που έχει στη δεξιά πλευρά της άμυνάς του. Αρμπελόα και Καρβαχάλ είναι δύο σπουδαίοι παίκτες και έχουν αποδείξει την ποιότητά τους. Ωστόσο, το ενδεχόμενο να παραχωρηθεί με μεταγραφή ο Αρμπελόα είναι αρκετά σοβαρό και για το λόγο αυτό, οι πρωταθλητές Ευρώπης θέλουν να είναι έτοιμοι και να καλύψουν άμεσα το κενό.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα