Ντε Χέα: «Είμαι εδώ μόνο με το σώμα»

Δεν υπάρχει περίπτωση να μείνει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ντε Χέα. Ο Ισπανός τερματοφύλακας προπονείται κανονικά με τους υπόλοιπους «κόκκινους διάβολους», αλλά έχει εξηγήσει στη διοίκηση πως το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να μετακομίσει στη γενέτειρά του και να φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ.

Ο 25χρονος τερματοφύλακας πριν από τρεις μέρες είχε πει: «Εδώ είμαι, δεν με βλέπετε;» όταν τον ρωτούσαν οι Άγγλοι δημοσιογράφοι αν θα ξεκινήσει προπονήσεις με την Γιουνάιτεντ, αφήνοντας έτσι να εννοηθεί πως βρίσκεται έξω από τις διαπραγματεύσεις και θα συνεχίσει την καριέρα του όπου συμφωνηθεί. Ωστόσο, δεν άντεξε παραπάνω από δύο μέρες και εξήγησε στη διοίκηση πως είναι απογοητευμένος αν δεν συμφωνήσει η ομάδα του με τη Ρεάλ, προκειμένου να φορέσει τη φανέλα της.

Η αλήθεια είναι πώς δεν υπάρχει μεγάλο χάσμα μεταξύ της Μάντσεστερ και της Ρεάλ, ωστόσο οι «κόκκινοι» θέλουν πρώτα να σιγουρέψουν το ότι θα βρεθεί άξιος αντικαταστάτης (διότι αυτά που έκανε ο Ντε Χέα πέρσι ήταν εκπληκτικά) και μετά να συμφωνήσουν με το σύλλογο της Μαδρίτης.

Οι πληροφορίες θέλουν τις δύο ομάδες να τα βρίσκουν σύντομα σε ένα ποσό μεταξύ 25 και 30 εκατομμυρίων ευρώ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα