«Ντοπαρισμένος» στο ντέρμπι ο ΠΑΟΚ!

Οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος με πέντε βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο Ολυμπιακό και παράλληλα αποσπά θετικό αποτέλεσμα εκτός έδρας από την πανίσχυρη Φιορεντίνα, αυξάνοντας σημαντικά τις πιθανότητες για πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Ο φετινός ΠΑΟΚ δείχνει να διαθέτει εκείνη την ιδιαίτερη αύρα που οδηγεί τις ομάδες στην επιτυχία. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική και ψυχολογική κατάσταση, ενόψει μάλιστα ενός αγώνα – σταθμού στη μάχη που δίνει να διατηρηθεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Super League. Οι παίκτες του Άγγελου Αναστασιάδη θα παραταχθούν «ντοπαρισμένοι» κόντρα στον Παναθηναϊκό, την Κυριακή (9/11) και με μοναδικό στόχο να αποδείξουν σε όλους ότι η φετινή τους παρουσία δεν είναι συγκυριακή και πρόσκαιρη.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια που κατέβαλλαν οι παίκτες του στη Φλωρεντία και τους το αναγνώρισε, απονέμοντας τα εύσημα. Επεσήμανε, ωστόσο, ότι η συνέχεια αναμένεται εξίσου δύσκολη, ίσως και δυσκολότερη και για το λόγο αυτό θα πρέπει να μείνουν συγκεντρωμένοι στη δουλειά τους και να επιμείνουν στη σκληρή προσπάθεια που κάνουν στις προπονήσεις και στους αγώνες.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης είναι ευχαριστημένος, αλλά τρέμει στην ιδέα της χαλάρωσης και του αποπροσανατολισμού. Ο έμπειρος τεχνικός έχει δει ανάλογες προσπάθειες να γκρεμίζονται σαν χάρτινοι πύργοι και παίκτες να «καβαλούν το καλάμι» και να παρουσιάζονται αγνώριστοι, μετά από σειρά καλών εμφανίσεων. Δεν επιθυμεί σε καμία περίπτωση να πέσει στη συγκεκριμένη παγίδα και για το λόγο αυτό θα τονίζει σε κάθε ευκαιρία να ανάγκη προσήλωσης στο στόχο και στη δουλειά το γήπεδο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα