Ο Φαν Γκάαλ… μετάνιωσε για Νάνι!

Σημάδια απώλειας του ελέγχου της κατάστασης παρουσιάζει ο Λουίς Φαν Γκάαλ! Ο Ολλανδός ζήτησε από τη διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την επιστροφή του Νάνι, τον οποίο ο ίδιος είχε αποκλείσει από τα πλάνα του μόλις το καλοκαίρι που πέρασε!

Ας τα πάρουμε από την αρχή. Το καλοκαίρι που ανέλαβε τα ηνία των «κόκκινων διαβόλων», ο Λουίς Φαν Γκάαλ θέλησε να… αλλάξει σχεδόν ολόκληρο το ρόστερ της ομάδας. Κάθισε και εξέτασε ποιοι του κάνουν και ποιοι δεν του κάνουν και σχεδίασε το πλάνο του. Ο Νάνι ήταν ένας από τους παίκτες που δεν… κάλυπταν τον Ολλανδό τεχνικό και για τον λόγο αυτόν τον παραχώρησε δανεικό στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Μόλις τρεις μήνες μετά, η Μάντσεστερ όχι απλά δεν έχει ανακάμψει, αλλά παρουσιάζεται χειρότερη από την ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες, καταλαμβάνοντας τη 10η θέση στη βαθμολογία της Premier League, και ενώ δεν έχει ευρωπαϊκές υποχρεώσεις! Οι μεταγραφές περίπου 200 εκατομμυρίων ευρώ, στις οποίες προχώρησε ο Φαν Γκάαλ, δεν έχουν αποδώσει, ενώ είναι φανερό το πρόβλημα στην αμυντική λειτουργία, τόσο σε επίπεδο προσώπων, όσο και συνολικής απόδοσης.

Η περίπτωση του Νάνι είναι χαρακτηριστική του πανικού που δείχνει να καταλαμβάνει τον Ολλανδό κόουτς. Δεν έχουν περάσει ούτε δώδεκα εβδομάδες από την ημέρα που παραχωρήθηκε στην Σπόρτινγκ και ο Φαν Γκάαλ άλλαξε γνώμη, ζητώντας τον παίκτη πίσω. Παράλληλα, ετοιμάζεται να «κτυπήσει» ότι ποιοτικό κινείται στην αγορά, προκειμένου να αλλάξει την κατάσταση και να σώσει τη χρονιά. Ωστόσο, η αμφισβήτηση στο πρόσωπό του έχει ήδη ξεκινήσει και μάλιστα έντονα, καθώς οι ιδιοκτήτες βλέπουν να επαναλαμβάνεται ο περυσινός εφιάλτης. Ενδεχομένως και εφόσον συνεχιστεί αυτή η αποκαρδιωτική εικόνα των «μπέμπηδων», ο Ολλανδός να μην προλάβει τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα