Ξαφνική προσφορά της Σεβίλλης για τον Άνταμ!

Αυτό που ακουγόταν ως φήμη πήρε σάρκα και οστά. Η επί διετία κάτοχος του Europa League και μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, η Σεβίλλη, προσφέρει 1,5 εκ. ευρώ στην ΑΕΚ για τον Άνταμ Τζανετόπουλο με την προϋπόθεση να τον «δοκιμάσει» για ένα χρόνο και να πληρώσει το ποσό της ρήτρας το καλοκαίρι του 2016 ή νωρίτερα εάν και εφόσον πειστεί για τις δυνατότητές του.

Η προσφορά δεν συγκίνησε, πάντως, την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ που απάντησε αρνητικά, παρά το ότι μιλάμε για έναν παίκτη που μέχρι πέρσι αγωνιζόταν στη Football League! Άλλωστε, το ποσό δεν το προσφέρει άμεσα η ομάδα της Ανδαλουσίας και αυτό όσο να’ ναι είναι ένας λόγος παραπάνω για να απορριφθεί η πρόταση. Η διοίκηση, μάλιστα, εξήγησε πως δεν πουλάει κανέναν παίκτη μέχρι νεοτέρας!

Ο Τζανετόπουλος έχει εντυπωσιάσει με την εξέλιξή του και όλα δείχνουν πως θα αποτελέσει ένα ακόμη επίλεκτο μέλος της νέας γενιάς τον Ελλήνων αμυντικών που κατακλύζουν τις ευρωπαϊκές ομάδες των κορυφαίων πρωταθλημάτων. Η ΑΕΚ μετά από αυτή την εξέλιξη είναι πλέον υποχρεωμένη να καλέσει τον 20χρονο παίκτη για αναπροσαρμογή συμβολαίου και αύξηση της ρήτρας, διότι διαφορετικά κινδυνεύει να τον χάσει με ένα ποσό μικρότερο της αντικειμενικής του αξίας. Την πάτησε με τον Μανωλά, ενώ και με τον Παπασταθόπουλο είχε πάρει – όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων – λιγότερο απ’ όσα θα μπορούσε.

Ο Άνταμ παίρνει μόλις 18.000 ευρώ το χρόνο και η συμπεριφορά του (ουδέποτε είχε ζητήσει περισσότερα λεφτά και με την προτροπή του Βασίλη Τσιάρτα που του έλεγε να σκέφτεται μόνο την μπάλα και ότι θα χρήματα θα έρθουν ) έχει εκτιμηθεί ιδιαίτερα, κάτι που σημαίνει πως η αύξηση είναι θέμα ημερών. Άλλωστε, είναι βασικός ποδοσφαιριστής ομάδας που έχει στόχο τον πρωταθλητισμό και δεν γίνεται να μείνει στην ομάδα με αυτά τα λίγα χρήματα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα