Ξεκίνησε η ΑΕΚ της Super League

Αυτό ήταν! Μετά από δύο χρόνια, η ποδοσφαιρική οικογένεια της ΑΕΚ συναντήθηκε μέσα στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων ως σύλλογος της Super League.  Ο εφιάλτης τελείωσε και αρχίζει μία νέα εποχή για το ιστορικό σωματείο.

Ο Τραϊανός Δέλλας υποδέχθηκε τους ποδοσφαιριστές και τους καλωσόρισε με τα εξής λόγια: «Καλή αρχή με υγεία σε όλους! Να έχουμε μία καλή σεζόν χωρίς τραυματισμούς. Μαζί μας έχουμε νέους παίκτες που όλοι πρέπει να τους βοηθήσουμε να μπουν στο κλίμα. Γενικά όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Φοράτε τη φανέλα μιας μεγάλης ομάδας και πρέπει συνεχώς να το αποδεικνύετε και μέσα στο γήπεδο και έξω απ’ αυτό. Θέλει πολλή δουλειά. Μας περιμένει πολλή δουλειά. Δεν είναι ώρα για πολλά λόγια, συγκέντρωση και προχωράμε…».

Πρέπει να σημειωθεί πως τα νέα πρόσωπα ήταν οι Γκάλο, Άρθο, Βασιλαντωνόπουλος, Ανδρεόπουλος και Σιμόες, ενώ άμεσα θα ενσωματωθεί ο Τζιμπούρ και λίγες μέρες αργότερα ο Βάργκας.  Μόλις «κλείσει» και ο Τζιοβάνι θα βρεθεί κι αυτός στην Αθήνα, ενώ οι Ντούνης, Ρόβας, Καραγκιολίδης και Σαρρής θα προπονούνται με την ΑΕΚ μέχρι να βρουν καινούρια ομάδα.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα