«Ξεχώρισα Σισέ και Ιμπαγάσα»

Τον Τζιμπρίλ Σισέ και τον Αριέλ Ιμπαγάσα ξεχώρισε σαν παρουσίες ο Ντιέγκο Ρομάνο από το ελληνικό πρωτάθλημα. Ο μέσος του Εργοτέλη απάντησε σε ερωτήσεις των φιλάθλων, μέσω του site της Σούπερ Λίγκας, κάνοντας ειδική μνεία στους δύο αυτούς μεγάλους παίκτες.

Αναφέρθηκε επίσης στην επιθυμία του να επιστρέψει στην πατρίδα του την Αργεντινή, όταν κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, διευκρινίζοντας όμως, πως αν παραμείνει στην Ελλάδα, θα ήθελε να μείνει στον Εργοτέλη, αναλαμβάνοντας κάποιο άλλο πόστο…

«Το πρώτο μας μέλημα είναι να γυρίσουμε στην Αργεντινή. Ωστόσο όσο περνάει ο καιρός είναι πιο δύσκολο για εμάς να φύγουμε από την Ελλάδα. Τώρα δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά, ο χρόνος θα δείξει. Αν τελικά μείνουμε στην Ελλάδα θα ήμουν πολύ ευτυχισμένος αν έμενα κοντά στον Εργοτέλη από άλλο πόστο. Θα είναι κάτι πολύ καλό. Θα καταφέρουμε τους στόχους που έχουμε θέσει. Δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις κάθε μέρα και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε μέχρι το τέλος της σεζόν. Περάσανε από τον Εργοτέλη μεγάλοι παίκτες και είχαμε πολύ καλή ομάδα πολλές χρονιές. Ωστόσο η καλύτερη ομάδα κατά τη γνώμη μου ήταν το 2010-11 που τερματίσαμε στην 8η θέση του πρωταθλήματος. Η περυσινή περίοδος ήταν η καλύτερη στιγμή που έζησα στην ομάδα. Περάσαμε πολλές δυσκολίες, τόσο η ομάδα όσο και εγώ. Προερχόμουν από τραυματισμό, έμεινα στην ομάδα και όλοι μαζί καταφέραμε να υλοποιήσουμε τον μεγάλο μας στόχο και την επιστροφή του Εργοτέλη εκεί που ανήκει, στην μεγάλη κατηγορία.

Τα χρόνια που βρίσκομαι στην Ελλάδα έχουν περάσει πολύ μεγάλοι παίκτες από την Σούπερ Λιγκ. Ο Σισέ ήταν παίκτης που έκανε μεγάλη διαφορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ακόμη ένας είναι και ο Ιμπαγάσα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα