Οι Άγγλοι στέλνουν στον ΠΑΟ τον Αμπέιντ!

Πρόταση για την αγορά του Μεχντί Αμπέιντ έχει καταθέσει ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, με τη Νιούκαστλ να προσανατολίζεται σε θετική απάντηση!

Μέχρι πριν λίγα 24άωρα, η υπόθεση του Μαροκινού μεσοεπιθετικού φάνταζε «χαμένη» για τον σύλλογο της Αθήνας. Εφόσον επιβεβαιωθούν τα δημοσιεύματα των αγγλικών ΜΜΕ, θα έχει επέλθει ολική ανατροπή της συγκεκριμένης υπόθεσης, καθώς ο Μεχντί Αμπέιντ όχι μόνο θα παραμείνει στο «πράσινο στρατόπεδο», αλλά θα ανήκει εξ ολοκλήρου στον Παναθηναϊκό, ο οποίος θα εξαγοράσει έναντι 375.000 ευρώ τα δικαιώματά του!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που παρουσιάζουν οι Άγγλοι, η Νιούκαστλ αναμένεται να απαντήσει θετικά, καθώς αυτή είναι η επιθυμία του ποδοσφαιριστή. Η διοίκηση των «ανθρακωρύχων» ήρθε σε επαφή με τον Αμπέιντ, ο οποίος δήλωσε αποφασιστικά πως θέλει να αγωνιστεί στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό. Πάντα σύμφωνα με το ρεπορτάζ στην Αγγλία, η επιθυμία του Μαροκινού ήταν εκείνη που έγειρε την πλάστιγγα, με αποτέλεσμα η υπόθεση να εξελιχθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για το «τριφύλλι».

Περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές τις επόμενες μέρες, ενώ στον Παναθηναϊκό υποστηρίζουν πως έχουν συμβόλαιο με τον παίκτη για έναν χρόνο ακόμη, καθώς ο δανεισμός του λήγει το καλοκαίρι του 2015! Ωστόσο, θέλουν να κάνουν δικό τους τον Μαροκινό, ώστε να αφοσιωθεί στις υποχρεώσεις του στον ελληνικό σύλλογο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα