Οι Ιταλοί στέλνουν στη Βερόνα τον Νέτο!

Την πρόταση της Ελλάς Βερόνα φέρεται να κάνει αποδεκτή ο διεθνής Πορτογάλος στόπερ της Ζενίτ, Λουίς Νέτο, σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν από την Ιταλία!

Ο βασικός στόχος του Ολυμπιακού για το κέντρο της άμυνας, φαίνεται να χάνεται, καθώς στην Ιταλία παρουσιάζουν ως δεδομένη τη θετική απάντηση του ποδοσφαιριστή στην Ελλάς Βερόνα. Σύμφωνα με τους Ιταλούς, ο Νέτο μίλησε απευθείας με τον προπονητή της Βερόνα, Αντρέα Μαντορλίνι, ο οποίος τον έπεισε να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του.

Οι ίδιες πηγές, αναφέρουν πως η Ζενίτ θα πάρει το ποσό των 400 χιλιάδων ευρώ ως ενοίκιο, ενώ έχει προβλεφθεί οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι. Ο Λουίς Νέτο προορίζεται να αντικαταστήσει τον Γκιγιέρμο Ροντρίγκεζ, ο οποίος απασχόλησε τον Παναθηναϊκό και καταλήγει στην αργεντίνικη Ροζάριο Σεντράλ.

Από τον Ολυμπιακό δεν υπήρξε κάποια επίσημη αντίδραση, ωστόσο οι αρμόδιοι στην ομάδα του Πειραιά επιχειρούν να διασταυρώσουν τη συγκεκριμένη πληροφορία και εφόσον ο παίκτης έχει όντως δεσμευθεί με την Ελλάς Βερόνα, θα στρέψουν την προσοχή τους στις άλλες περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα