Ολοταχώς για Μπονγκοντά ο Ολυμπιακός!

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Τεό Μπονγκοντά βρίσκεται ο Ολυμπιακός όπως αποκαλύπτουν βελγικά μέσα με το νεαρό επιθετικό της Θέλτα να βρίσκεται στη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που έχει προκρίνει ο νέος τεχνικός των «ερυθρόλευκων» Μπέσνικ Χάσι.

Σύμφωνα με την dhnet.be οι ερυθρόλευκοι όχι απλώς κινούνται για την απόκτηση του 21χρονου επιθετικού αλλά είναι και πολύ κοντά στο να κλείσουν επιτυχημένη την μεταγραφή, παρ’ ότι τις τελευταίες ώρες η τουρκική Τραμπζονσόρ έχει μπει… σφήνα στην όλη υπόθεση.

 

 

«Ο Τεό Μπονγκοντά είναι κοντά στον Ολυμπιακό. Ο επιθετικός της Θέλτα, ο οποίος αυτή τη σεζόν αγωνίστηκε 26 φορές στην Πριμέρα Ντιβισιόν, θα είναι η πρώτη μεταγραφή του Μπέσνικ Χάσι. Ο Φουαντ Μπεν Κουιντερ, ο ατζέντης του, έχει ακόμη συνομιλίες με την Τραμπζονσπόρ. Και οι δύο ομάδες έχουν κάνει επίσημες προτάσεις» αναφέρει το δημοσίευμα της βελγικής ιστοσελίδας.

Την πρόταση του Ολυμπιακού επιβεβαίωσε μιλώντας στο SDNA.GR ο μάνατζερ του νεαρού φορ Φουάντ Μπεν Κιντέρ, τονίζοντας: «Ο Ολυμπιακός και η Τραμπζονσπόρ είναι οι δύο ομάδες που έχουν κάνει πρόταση για τον παίκτη. Όχι για δανεισμό, αλλά για κανονική μεταγραφή. Η προσφορά των Τούρκων είναι λίγο καλύτερη αλλά ακόμη δεν μπορούμε να πούμε ότι υπάρχει… φαβορί. Η απόφασή μας θα παρθεί εντός τις εβδομάδας, οπότε μέσα στις επόμενες μέρες θα μάθετε για το μέλλον του παίκτη».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα