Ολυμπιακός: Νέο σενάριο για Καμπιάσο

Νέα σενάρια περί επικείμενης συμφωνίας του Ολυμπιακού με τον Εστεμπάν Καμπιάσο κυκλοφόρησαν την Τετάρτη (5/8), παρά την πρόσφατη διάψευση των «ερυθρόλευκων» για την περίπτωση του έμπειρου ποδοσφαιριστή.

Ο 34χρονος μέσος έχει μείνει ελεύθερος από τη Λέστερ και έχει αρκετές προτάσεις στη διάθεσή του, τις οποίες θα αξιολογήσει και θα αποφασίσει το επόμενο διάστημα. Σύμφωνα με το τελευταίο σενάριο που κυκλοφόρησε, ο Ολυμπιακός πλησίασε τον μάνατζερ του παίκτη και μετά από συζητήσεις, φέρονται να είναι κοντά σε συμφωνία.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε μονοετές συμβόλαιο, με οψιόν επέκτασης για έναν ακόμη, ενώ οι απολαβές του παίκτη θα είναι δύο εκατ. ευρώ σε ετήσια βάση.

Το ίδιο σενάριο επεκτείνεται ένα βήμα παραπάνω, συνδέοντας το ενδεχόμενο απόκτησης του Καμπιάσο με την πιθανή πώληση ενός εκ των βασικών μέσων της ομάδας, με πιο πιθανούς τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς ή τον Παϊτίμ Κασάμι, για τους οποίους όντως υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα