Ολυμπιακός: Υποψήφιος για την Εθνική Νιγηρίας ο Ιντέγε

Ο Ολυμπιακός δημιουργεί παράδοση με παίκτες που προέρχονται από την αγγλική Premier League και ανακάμπτουν αγωνιστικά στην ομάδα του Πειραιά. Ο Μπράουν Ιντέγε αποτελεί ένα ακόμη παράδειγμα…

Ο Νιγηριανός επιθετικός πραγματοποιεί εκπληκτικό ξεκίνημα με τους «ερυθρόλευκους» και σύμφωνα με ΜΜΕ της πατρίδας του, είναι υποψήφιος να κληθεί στην Εθνική ομάδα. Ο πρώην επιθετικός της Γουέστ Μπρομ σκόραρε στα ντέρμπι με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, ενώ κόντρα στην Ένωση είχε και μία ασίτ. Η γενικότερη εμφάνισή του ήταν αυτή που τον ανέδειξε και MVP.

«Σε εκπληκτική κατάσταση βρίσκεται ο επιθετικός των Σούπερ Αετών, Μπράουν Ιντέγε, καθώς αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης του αγώνα στο ντέρμπι μεταξύ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ. Ο τροπαιούχος του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής 2013 πέτυχε το 2-0, ενώ έδωσε και ασίστ στο 3-0 που σημείωσε ο Φορτούνης, ο οποίος επίσης διαμόρφωσε και το 4-0 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι», έγραψε η ιστοσελίδα «sportsnigeria» και συνέχισε:

«Ο Ιντέγε έχει αφήσει πίσω του τις μέτριες μέρες στην Γουέστ Μπρομ και δείχνει στον Ολυμπιακό να έχει βρει τον καλό του εαυτό. Ο Σάντεϊ Ολίσε τον παρακολoυθεί στενά και φαίνεται ότι έχει πειστεί για τη χρησιμοποίησή του».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα