Ολυμπιακός: «Φακέλωμα» Φορτούνη -και- από Λάτσιο

Φάκελο… με τα στοιχεία του Κώστα Φορτούνη φέρεται να έχει ανοίξει -και- η ομάδα της Λάτσιο, καθώς, σύμφωνα με δημοσιεύματα στον ελληνικό Τύπο, άνθρωπος της ιταλικής ομάδας τον παρακολουθεί στα τελευταία του παιχνίδια και καταγράφει κάθε του κίνηση.

Ο διεθνής μέσος έχει πραγματοποιήσει εξαιρετική σεζόν, καλύπτοντας και με το παραπάνω το ρόλο του Τσόρι Ντομίνγκεζ στη μεσαία γραμμή των «ερυθρόλευκων». Το ενδιαφέρον πολλών ομάδων, τόσο από την Αγγλία, όσο και από την Ιταλία, αλλά και τη Γαλλία και την Πορτογαλία, αποδεικνύουν ότι ο νεαρός άσος διαθέτει όλα εκείνα τα στοιχεία για μία μεγάλη καριέρα σε διεθνές επίπεδο.

Στον Ολυμπιακό, ωστόσο, δεν σκοπεύουν να παραχωρήσουν τον παίκτη αυτό το καλοκαίρι, καθώς προορίζεται για το βασικό σχήμα της ομάδας την επόμενη σεζόν. Για το λόγο αυτό, οι «ερυθρόλευκοι» ετοιμάζονται να αναπροσαρμόσουν το συμβόλαιό τους με τον διεθνή μέσο, προτείνοντας αύξηση αποδοχών και χρονική επέκταση, ενώ θα προβλέπεται και ρήτρα, η οποία θα αντικατοπτρίζει την αξία του Φορτούνη στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα