«Ομοφυλοφιλική αποστροφή το Μουντιάλ»!

«Ομοφυλοφιλική αποστροφή» χαρακτήρισε το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου Ρώσος ιερέας και μέλος της Ένωσης Συγγραφέων της χώρας του, σε άρθρο του σε χριστιανική ιστοσελίδα τής πατρίδας του. Ο Αλεξάντερ Σούμσκι, μάλιστα, δεν παράλειψε να ευχαριστήσει τον θεό για τον αποκλεισμό της εθνικής ομάδας της Ρωσίας, τονίζοντας πως το απεχθέστερο είναι πως το ποδόσφαιρο έχει μετατραπεί σε ένα είδος νέας θρησκείας με τους «αγίους» και τους «προφήτες» του.

Προκειμένου, μάλιστα, να υποστηρίξει την ακραία επιχειρηματολογία του χρησιμοποίησε ως παράδειγμα τα πολύχρωμα παπούτσια πολλών ποδοσφαιριστών, τα οποία παρομοίασε με γυναικεία εσώρουχα και με το ουράνιο τόξο-σύμβολο των ομοφυλόφιλων!

Ο Σούμσκι, επιπλέον, εκφράζει την πεποίθησή του ότι η φιλελεύθερη ιδεολογία τής παγκοσμιοποίησης τοποθετεί ξεκάθαρα το ποδόσφαιρο απέναντι στο χριστιανισμό.

Υπενθυμίζουμε πως η Ρωσία κι ο πρόεδρός της Βλαντίμιρ Πούτιν έχουν ήδη βρεθεί στο στόχαστρο για μια σειρά ομοφοβικών νόμων, όπως αυτός για την «προπαγάνδα υπέρ των γκέι», ο οποίος είχε ψηφιστεί τον Ιούλιο του 2013.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα