Οτζίτζα Οφέα: “Εμείς φταίμε για την γκέλα στην Ξάνθη”

Ο εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού από την αρχή της σεζόν, ο Οτζίτζα Οφόε, παραδέχθηκε μετά την γκέλα της ομάδας του στην Ξάνθη πως η ευθύνη βαραίνει τον ίδιο και τους συμπαίκτες του για το γεγονός ότι έπαιξαν καλά μόνο για ένα ημίχρονο και σε αυτό το διάστημα δεν σκόραραν παραπάνω από μία φορά στις ευκαιρίες που βρήκαν:

«Είναι αλήθεια πως είχαμε πολλές ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει τη νίκη. Θα μπορούσαμε να έχουμε βάλει τρία τέσσερα γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Παρόλο που δημιουργήθηκαν αυτές οι ευκαιρίες, δεν το καταφέραμε. Αυτή τη στιγμή είμαστε λίγο στεναχωρημένοι κυρίως γιατί είναι δικό μας το φταίξιμο,όμως στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν αυτά τα πράγματα κάποιες φορές. Ελπίζουμε την Τρίτη και στα επόμενα παιχνίδια μας να επαναλάβουμε το ίδιο, να δημιουργήσουμε πολλές ευκαιρίες και να βάλουμε και περισσότερα γκολ.

 Θα πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι, να πιστεύουμε στον εαυτό μας, να πιστεύουμε στις δυνάμεις μας και να βάλουμε τα δυνατά μας, έτσι ώστε στα επόμενα παιχνίδια να μην επαναληφθεί το ίδιο»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα