Ουαλία ή Κροατία το πρώτο του ταξίδι!

Στις 9 Ιουλίου θα μάθει τον πρώτο του αντίπαλο ο ΠΑΟΚ στη δεύτερη προκριματική φάση του Europa League, από την οποία ξεκινάει τις φετινές του υποχρεώσεις. Τη συγκεκριμένη μέρα θα διεξαχθεί η ρεβάνς μεταξύ της Broughton από την Ουαλία και της Lokomotiva Zagreb από την Κροατία που θα κρίνει ποια από τις δύο ομάδες θα βρει απέναντί του η ελληνική.

Προφανώς η κλήρωση θεωρείται εξαιρετικά βατή. Η ομάδα από το αδύναμο πρωτάθλημα της Ουαλίας τερμάτισε στην τρίτη θέση με 58 βαθμούς και τέρματα 62-34, αλλά δεν διεκδίκησε το πρωτάθλημα, αφού τερμάτισε 19 βαθμούς πίσω από την πρωταθλήτρια New Saints.

Η δε Lokomotiva της κροατικής πρωτεύουσας τερμάτισε 4η στη βαθμολογία, 42 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Ντιναμό Ζάγκρεμπ και κέρδισε στην ισοβαθμία το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Είχε μάλιστα αρνητικό συντελεστή τερμάτων (59-68) δείγμα του ότι πλην των τριών πρώτων ομάδων της Κροατίας, οι υπόλοιπες επτά δεν έχουν και τόσες διαφορές μεταξύ τους.

Πρόκειται για δύο παιχνίδια που αποκλείεται να δημιουργήσουν πρόβλημα σε έναν σοβαρό ΠΑΟΚ, ακόμη κι αν παραταχθεί με ελλείψεις και με λίγες μέρες προετοιμασίας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα