Ουδέν θέμα με Λέτο

«Καρδιακό» κόντεψαν να πάθουν οι φίλοι του Παναθηναϊκού βλέποντας το μήνυμα που ανήρτησε στο Twitter σε άψογα ελληνικά μάλιστα ο Σεμπάστιαν Λέτο το μεσημέρι της Κυριακής.

Συγκεκριμένα ο Αργεντινός έγραψε:

«Ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο του Παναθηναϊκού είμαι πολυ ευτυχισμένος να εισπράττω τόση αγαπη..καμιά φορα τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα», ανέφερε ο πρώην άσος του «τριφυλλιού» και φυσικά ξέσπασε ο χαμός.

Την ίδια στιγμή η ιστοσελίδα «itasportpress.it» αναφέρει στον τίτλο του δημοσιεύματός της πως ο Λέτο βρίσκεται ένα βήμα μακριά από τον Παναθηναϊκό κι ο 29χρονος άσος ετοιμάζεται να πει «αντίο» στην Κατάνια!

Άμεση διάψευση

Ωστόσο, το όνειρο της επιστροφής του «Σέμπα» στον Παναθηναϊκό κράτησε περίπου ένα μισάωρο, όσο χρειάστηκε δηλαδή η «πράσινη» ΠΑΕ να διαψεύσει τα πάντα.

Όπως τονίζεται από τον Παναθηναϊκό η μόνη επαφή που έχει υπάρξει αφορά το διακανονισμό των δεδουλευμένων και μόνο και ότι μόνο το καλοκαίρι και υπό προϋποθέσεις μπορεί να υπάρξει το σενάριο επιστροφής του. Ποιες είναι αυτές;

Να μείνει ελεύθερος, να ρίξει το κασέ του στα μισά του μισού και να πειστούν οι «πράσινοι» να του δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα