Ουζουνίδης: «Θα γίνουν 4-5 κινήσεις»

Την πρόθεση του Πανιωνίου να προχωρήσει στην ενίσχυση του ρόστερ του, επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Live Sport» ο τεχνικός των «κυανέρυθρων», Μαρίνος Ουζουνίδης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Πιστεύω πως έχουν το ταλέντο για να σωθεί η ομάδα. Αν δεν το πίστευα, δεν θα αναλάμβανα. Έβλεπα ότι με λίγη περισσότερη προσπάθεια και με την εμπειρία των παιχνιδιών που περνάνε, θα γίνονται πιο ώριμοι και θα τα καταφέρουν. Μου άρεσε που έβλεπα την ομάδα να βγάζει ενέργεια και επιθετικότητα μέσα στο παιχνίδι. Εννοώ, όχι μόνο κάνοντας επίθεση, αλλά και στην προσέγγιση του αγώνα και στην πίεση στον αντίπαλο. Είναι στοιχεία που μου αρέσουν.

Είχε δημιουργηθεί αναγκαστικά ένα μεγάλο ρόστερ το καλοκαίρι με όλη αυτήν την αβεβαιότητα που υπήρχε. Συνεπώς θα φύγουν κάποια παιδιά. Με τον περιορισμό που υπάρχει, δεν είναι εύκολο να πάρουμε αυτούς που θα θέλαμε. Άρα πρέπει να επιλέξουμε τους καλύτερους που υπάρχουν. Ίσως και σε θέσεις που δεν έχουμε τόσο μεγάλη ανάγκη. Θα πρέπει να ενισχυθούμε σε όλες τις γραμμές. Αν δούμε και κάποιους ταλαντούχους που τώρα μπορεί να μην είναι τόσο απαραίτητοι, αλλά μπορεί να βοηθήσουν στο μέλλον, θα το κοιτάξουμε. Υπολογίζω πως θα γίνουν 4-5 κινήσεις. Είναι απαραίτητες, διότι θέλουμε και εναλλακτικές λύσεις. Να αποκτήσουμε λίγο βάθος. Δεν ψάχνουμε μόνο παίκτες ενδεκάδας. Δεν θέλω να το σκέφτομαι ότι θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό ο Κολοβός! Απλά. Θεωρώ πάντως ότι θα του κάνει μεγαλύτερο καλό να μείνει στον Πανιώνιο.

Στην κατάσταση που τον βλέπω στην προπόνηση και στα παιχνίδια, τέτοιος παίκτης πρέπει να ξεκινάει. Θέλει να συζητάς μαζί του και κυρίως θέλει να αισθάνεται σπουδαίος. Δεν μπορεί να αισθάνεται σπουδαίος μπαίνοντας 10 λεπτά. Εμείς που ήμασταν απ’ έξω ακούγαμε για τα προβλήματα που υπάρχουν. Όμως δεν το σκέφτηκα πολύ γιατί, αν το έκανα, ίσως να ήμουν αρνητικός. Αυτό που με τράβηξε ήταν το όνομα του Πανιωνίου και τα αρκετά νέα παιδιά που έχει. Δεν μπήκα στη διαδικασία να σκεφτώ τα προβλήματα, τα οποία λίγο πολύ τα ήξερα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα