Ουζουνίδης: «Στόχος μας η παραμονή»

Για τους στόχους της ομάδας του και τις αλλαγές που προτίθεται να κάνει, μίλησε στον NοvaΣΠΟΡ FM ο νέος προπονητής του Πανιωνίου, Μαρίνος Ουζουνίδης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Ναι είναι ακόμη ο στόχος μας η παραμονή. Στο σύλλογο όλοι αναγνωρίζουν τις δυσκολίες. Παρά τα προβλήματα έγιναν κινήσεις με ταλαντούχα παιδιά. Είναι μια σημαντική νίκη γιατί ήταν επί ενός αντιπάλου που έχει τους ίδιους στόχους. Ήταν επίσης σημαντικό γιατί ακολουθούν παιχνίδια τα οποία είναι με τις ομάδες που είναι στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Αυτό που ήθελα είναι να υπάρχει μεγαλύτερη ισορροπία στις γραμμές. Πρέπει να εξασφαλίσεις το μηδέν πίσω. Από την στιγμή που υπάρχουν ταλαντούχοι παίκτες μπροστά θα βρίσκεις τρόπο να βάλεις έναν γκολ. Αυτό που θα αλλάξουμε είναι να έχει περισσότερο ισορροπία στην ομάδα. Το κλίμα είναι καλό και πρέπει να αναγνωρίσουμε την προσπάθεια που έκανε ο προηγούμενος προπονητής. Εάν όμως τα αποτελέσματα δεν είναι και καλά θέλεις να αλλάξεις κάτι. Ίσως να θέλουν τα παιδιά περισσότερους έμπειρους παίκτες δίπλα τους. Εμείς ξέρουμε τις δυσκολίες και ξέρουμε πως πρέπει να είμαστε δεμένοι. Χρειάζονται παίκτες στην άμυνα. Θα πάρουμε 4-5 παίκτες που αγωνίζονται σε όλες τις γραμμές.

Στη Γαλλία δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές. Είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα. Είναι ομάδες αθλητικές κάπου υστερούν οι ελληνικές. Όντως οι γαλλικές ομάδες στην Ελλάδα θα πρωταγωνιστούσαν.

Στην κορυφή τα πράγματα που φαίνονται περισσότερο εύκολα. Αν και έχει να αντιμετωπίσει έναν Παναθηναϊκό με σχεδόν ίδιο κορμό. Ο ΠΑΟΚ είχε ένα προτέρημα που δεν τον περιμέναμε. Τώρα που αρχίζει η πίεση όμως βγαίνουν κάποια προβλήματα. Έχει μπροστά του όμως τις μεταγραφές. Ο Ολυμπιακός έχει πληρώσει το συνεχές rotation που γίνεται λόγω και των σημαντικών παιχνιδιών στην Ευρώπη».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα