Ουζουνίδης: «Χρειάζεται στήριξη ο Αναστασίου»

Να υπερασπιστεί το συνάδελφό του, Γιάννη Αναστασίου, θέλησε ο προπονητής του Πανιωνίου, Μαρίνος Ουζουνίδης, ο οποίος οδήγησε την ομάδα του στη νίκη με 1-0 επί του ΠΑΟ το βράδυ της Κυριακής στη Νέα Σμύρνη.

Σε συνέντευξή του στον sportfm ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» είπε πως το γκολ που πέτυχε ο Μπακασέτας μπήκε επειδή δεν ήταν… βρεγμένο το τερέν, ενώ εξήγησε για μία ακόμη φορά γιατί είναι προτιμότερο ένα δύσκολο πρόγραμμα στην αρχή του πρωταθλήματος, θυμίζοντας σε αντιπαραβολή το εύκολο πρόγραμμα του Πλατανιά όταν ήταν προπονητής στην ομάδα της Κρήτης, όταν οι ήττες στο ξεκίνημα οδήγησαν στην απόλυσή του.

Για τον Αναστασίου και την κατάσταση στον ΠΑΟ είπε: ««Ο Παναθηναϊκός δυστυχώς έχει τα προβλήματά του. Το μεγάλο πρόβλημα ξεκίνησε από την Ευρώπη. Αλλά για μένα το κακό ξεκίνησε από την κατάκτηση του Κυπέλλου, αφού είδε τα πράγματα διαφορετικά. Ξεκίνησε με διαφορετική φιλοσοφία και το Κύπελλο άλλαξε τη νοοτροπία της ομάδας.

Σε ό,τι αφορά την αμφισβήτηση στο πρόσωπο του Γιάννη Αναστασίου, θεωρώ ότι το να αμφισβητείται ένας άνθρωπος δεν κάνει καλό ούτε στον ίδιο και την ομάδα, ούτε στον κόσμο, ούτε στους δημοσιογράφους. Τώρα πρέπει να «μιλήσει» η διοίκηση. Να πάρει μια ξεκάθαρη απόφαση, για να μπορέσει ο προπονητής να έχει καθαρό μυαλό και οι παίκτες να ξέρουν με ποιον θα συνεργάζονται και δεν θα έχουν κάτι άλλο στο μυαλό τους. Το να αιωρείται κάτι, μόνο κακό θα κάνει».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα