“Οχι” Χρυσοβελώνη στην αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά

Επιμένει στο “όχι” στην αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά η Μαρίνα Χρυσοβελώνη, μιλώντας στο Ρ/Σ Παραπολιτικά 90.1 Fm

Πιο συγκεκριμένα, την πρόθεση οι ΑΝΕΛ να καταψηφίσουν όποια διάταξη αφορά την κατάργηση της έκπτωσης του ΦΠΑ στα νησιά εξέφρασε η εκπρόσωπος τύπου του κόμματος. Η κα Χρυσοβελώνη μεταξύ άλλων τόνισε «εμείς είμαστε κάθετοι στην οποιαδήποτε απομάκρυνση από την έκπτωση του ΦΠΑ στα νησιά.

Γι’ εμάς είναι μια κάθετη θέση των ΑΝΕΛ την οποία την γνωρίζει ο πρωθυπουργός και χτες το βράδυ υπήρξαν διαρροές ότι υπήρξε πρόταση του πρόεδρου των ΑΝΕΛ για να καταργηθεί η έκπτωση σε κάποια νησιά. Η θέση των ΑΝΕΛ είναι ότι για εμάς το θέμα του να παραμείνει, του να διατηρηθεί η έκπτωση στα νησιά, δεν υπάρχει κάποια διάκριση σε ποια νησιά, ότι αυτό αποτελεί σημείο αδιαπραγμάτευτο γι’ εμάς. Είναι αδιαπραγμάτευτο για όλα τα νησιά».

Ενώ παράλληλα ξεκαθάρισε ότι άν έρθει η διάταξη στη Βουλή «οι ΑΝΕΛ δεν το ψηφίζουν» και σημείωσε ότι « χτες αργά το βράδυ υπήρξε επικοινωνία του κ. Παππά με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ και είπε ότι το συγκεκριμένο θέμα αποσύρεται και ότι δεν πρόκειται να τεθεί στο τραπέζι των συζητήσεων»

Τέλος, για τον αν η αντίρρησή στην ψήφιση της συγκεκριμένης διάταξης στην Βουλή σημαίνει ακόμα και αποχώρησή σας από το κυβερνητικό σχήμα η εκπρόσωπος τύπου των ΑΝΕΛ υπογράμμισε «δεν έχουμε φτάσει σε αυτή την σκέψη με την έννοια ότι δεν θα τεθεί θέμα. Επομένως εφόσον δεν θα τεθεί θέμα και διευθετήθηκε αυτή η διαφορά που προέκυψε με το τηλεφώνημα του κ. Παππά προς τον υπουργό, θεωρώ ότι πλέον το θέμα θεωρείται λήξαν».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα