Ο Αναστασίου στήνει την ομάδα της επόμενης 5ετίας!

Το άκρως πετυχημένο ολλανδικό μοντέλο οργάνωσης σε όλα τα επίπεδα της ποδοσφαιρικής ομάδας καλείται να εφαρμόσει ο Γιάννης Αναστασίου μετά την παραμονή του στον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Ο Έλληνας τεχνικός, ο οποίος ανέπτυξε μία εκ διαμέτρου αντίθετη φιλοσοφία για το ποδόσφαιρο στη χώρα της τουλίπας, συμφώνησε να μείνει στο «τιμόνι» του «τριφυλλιού» με την προϋπόθεση να έχει τον απόλυτο έλεγχο στη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος και να οργανώσει εκείνος την ομάδα της επόμενης πεναετίας, βάζοντας τις βάσεις για ένα ποιοτικότερο παρόν και μέλλον.

Οι πρώτες κινήσεις έχουν ήδη αρχίσει να γίνονται. Σύμφωνα με πληροφορίες από το Βέλγιο, ο Γιάννης Αναστασίου έχει ξεχωρίσει τον διεθνή 16χρονο ποδοσφαιριστή της Ζούλτε Βάρεγκεμ, Αλέξι Τζολί, ο οποίος δηλώνει ενήμερος για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού και έτοιμος να μετακομίσει στην Ελλάδα, αφού πρώτα διευθετηθεί το θέμα του σχολείου του.

Εκτός του 16χρονου Βέλγου, ο Γιάννης Αναστασίου εισηγήθηκε την επέκταση του συμβολαίου του Λουκ Στιλ, ο οποίος ήρθε το καλοκαίρι από την Μπάρνσλεϊ και κατάφερε να κερδίσει τη φανέλα του βασικού. Νέα συμβόλαια θα υπογράψουν και οι Πέτριτς, Χουχούμης, οι οποίοι έχουν συμφωνήσει και περιλαμβάνονται στον σχεδιασμό του «τριφυλλιού».

Παράλληλα, ο τεχνικός των «πράσινων» έχει καταλήξει στη λίστα με τους παίκτες της ακαδημίας που θα προωθηθούν στη μεγάλη ομάδα, επιλέγοντας από τρεις έως έξι, τους οποίους θα εντάξει στα αγωνιστικά του πλάνα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα