Ο Αναστόπουλος θέλει τη νίκη στη Βέροια

Το στίγμα του τρόπου που αντιμετωπίζει ο Πανιώνιος την αναμέτρηση με τη Βέροια έδωσε ο Νίκος Αναστόπουλος, δηλώνοντας πως η ομάδα της Νέας Σμύρνης θα αγωνιστεί για τη νίκη και την ιστορία της…

«Θα το χαρακτήριζα ένα δύσκολο παιχνίδι, κόντρα σε δύο ομάδες που έχουν άμεση ανάγκη του βαθμού, τουλάχιστον εμείς και τους βαθμούς. Μ’ αυτό το σκεπτικό θα πάμε να παίξουμε τη μπάλα μας, αυτή που μπορούμε. Όταν ο Πανιώνιος παίζει τη μπάλα που μπορεί και αυτή που ξέρει να παίζει δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης και με τα αποτελέσματα που είχαν προηγηθεί, η νίκη ήταν επιτακτική. Σ’ αυτό το παιχνίδι μπήκαμε πολύ δυνατά από την αρχή και θα έλεγα ότι το καθαρίσαμε στο πρώτο ημίχρονο.

Εμείς θέλουμε να κερδίσουμε. Εμείς δεν θα μπούμε στη λογική και στη διαδικασία τι έκανε η μία ομάδα ή η άλλη. Εμείς είμαστε Πανιώνιος, το επιτάσσει η ιστορία μας. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε και τα δύο παιχνίδια. Κερδίζοντας και τα δύο παιχνίδια ανεβαίνεις και βαθμολογικά. Αυτή τη στιγμή προέχει το παιχνίδι της Βέροιας. Εμείς λοιπόν θα πάμε εκεί να κερδίσουμε το παιχνίδι, να εξασφαλίσουμε τον στόχο μας. Έχουμε πει όσο πιο ψηλά γίνεται και όσο πιο γρήγορα γίνεται. Θέλουμε να αποφύγουμε τις διαδικασίες σε ένα παιχνίδι την τελευταία αγωνιστική που δεν μπορούμε να διακινδυνεύσουμε, να επαναπαυθούμε ότι έχουμε τον Πλατανιά στο γήπεδό μας θα κερδίσουμε κτλ. Εμείς την Κυριακή θα πάμε να κερδίσουμε για να καθαρίσουμε την παραμονή.

Εγώ θα μιλήσω για τη δική μου ομάδα. Και εμείς έχουμε ανάγκη τον αγώνα. Σε περίπτωση νίκης ή ισοπαλίας εξασφαλίζουμε την παραμονή και μαθηματικά. Αυτός είναι ο στόχος, αυτός είναι ο σκοπός και γι’ αυτό θα πάμε να παίξουμε. Από την άλλη πλευρά η Βέροια καίγεται για τους βαθμούς. Θα κοιτάξει και αυτή να παίξει τη μπάλα της, αλλά εμάς δεν μας ενδιαφέρει τι κάνει η Βέροια, μας ενδιαφέρει τι κάνουμε εμείς. Όπως πολύ σωστά είπατε, όταν ο Πανιώνιος χρειάζεται τη νίκη και παίζει αυτό που μπορεί και αυτό που ξέρει παίρνει τα παιχνίδια. Μ’ αυτό το σκεπτικό θα πάμε στη Βέροια.

Η Βέροια είναι μια ομάδα που μέσα στο γήπεδό της μεταμορφώνεται. Αυτό το φαινόμενο βέβαια γίνεται με τις περισσότερες ομάδες. Εκτός και εντός έδρας να παρουσιάζουν διαφορετικά πρόσωπα. Είναι μια ομάδα που θα έλεγα ότι χρειάζεται προσοχή συνολικά. Πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι απ’ όλες τις πλευρές για να μπορέσουμε να πάρουμε το παιχνίδι και να γυρίσουμε με το κεφάλι μας ήσυχο.

Με τη βοήθεια των παικτών σώσαμε την ομάδα. Γιατί οι ποδοσφαιριστές είναι οι πρωταγωνιστές. Αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές στο γήπεδο. Υπολείπονται δύο παιχνίδια, θα τελειώσει το πρωτάθλημα, η διάθεση από τις δύο πλευρές υπάρχει. Προέχει το διοικητικό θέμα και από εκεί και πέρα όλα τα πράγματα θα έρθουν στην ώρα τους. Καμιά φορά το θέμα δεν είναι τι θέλω, αλλά οι καταστάσεις. Όλα αυτά θα τα συζητήσουμε όταν θα έρθει η ώρα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα