Ο απολογισμός των ΕΛΠΕ για την εταιρική υπευθυνότητα

Προσβάσιμος σε όλους τους ενδιαφερόμενους είναι o Απολογισμός Εταιρικής Υπευθυνότητας του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, ο οποίος ολοκληρώθηκε και στον οποίο καταγράφονται οι επιδόσεις του σε θέματα βιώσιμης ανάπτυξης για το έτος 2014. Η έκδοση του απολογισμού αυτού, στοχεύει στην ενημέρωση όλων των κοινωνικών μας εταίρων και διατίθεται στην ελληνική και αγγλική γλώσσα.

Φέτος, για πρώτη χρονιά τα ΕΛΠΕ εγκαινίασαν έναν πιο φιλικό τρόπο δημοσιοποίησης του Απολογισμού, παρουσιάζοντάς τον και σε ξεχωριστή ιστοσελίδα (microsite), που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για να φιλοξενεί τους Απολογισμούς Εταιρικής Υπευθυνότητας σε ετήσια βάση, μια σύγχρονη πρακτική η οποία ακολουθείται και από άλλες διεθνώς αναγνωρισμένες εταιρείες. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται:

– Ελκυστικότερο περιβάλλον πλοήγησης για τον αναγνώστη
– Πρόσθετη πληροφόρηση μέσω παραπομπών σε άλλες ιστοσελίδες
– Χρήση της ειδικής εφαρμογής «Φτιάξε τον δικό σου απολογισμό»
– Άμεση καταγραφή των απόψεων του αναγνώστη, μέσω ερωτηματολογίου
– Σύμπτυξη του χρόνου συλλογής στοιχείων για την κατάρτιση του επόμενου απολογισμού.

Οι ενδιαφερόμενοι λοιπόν μπορούν να περιηγηθούν στο νέο microsite του Απολογισμού Εταιρικής Υπευθυνότητας 2014, μέσω του συνδέσμου http://sustainabilityreport.helpe.gr, ή μέσα από την εταιρική ιστοσελίδα του Ομίλου http://www.helpe.gr/corporate-responsibility/.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα