Ο Γιάγια Τουρέ απέρριψε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Ο Γιάγια Τουρέ θα αποτελέσει παρελθόν από την Μάντσεστερ Σίτι, αλλά μόνο για την ομάδα στην οποία επιθυμεί να αγωνιστεί ο ίδιος! Ο Ιβοριανός μέσος απέρριψε την προσφορά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς φέρεται να έχει συμφωνήσει με την ΠΣΖ!

Σύμφωνα με αναφορές στην Αγγλία, οι «κόκκινοι διάβολοι» πρόσφεραν 50 εκατομμύρια ευρώ στη Σίτι, προκειμένου να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Γιάγια Τουρέ. Οι «πολίτες» δέχθηκαν με ευχαρίστηση την προσφορά, καθώς οι σχέσεις τους με τον Ιβοριανό διεθνή μέσο έχουν διαρραγεί και ο ίδιος είχε δηλώσει κατ’ επανάληψη πως θέλει να αποχωρήσει από τους «γαλάζιους».

Ωστόσο, η αντίδρασή του «πάγωσε» και τις δύο ομάδες του Μάντσεστερ, οι οποίες θεωρούσαν δεδομένη τη μεταγραφή. Ο Γιάγια Τουρέ απάντησε αρνητικά, καθώς, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, έχει συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στο Παρίσι και συγκεκριμένα στην Παρί Σεν Ζερμέν. Ο 31άχρονος άσος έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει να φύγει από τη Σίτι, αλλά όπως φαίνεται, είναι διατεθειμένος να το κάνει με τους δικούς του όρους.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα