Ο «Γολγοθάς» της κόρης διάσημου τραγουδιστή: Τα ναρκωτικά και η σπάνια νόσος που πάσχει

Μπορεί να ακούγεται απίστευτο, είναι όμως αληθινό, και σύμφωνα με την κόρη του τραγουδιστή, η αγάπη της για τα ελάφια και μία επίσκεψή της σε καταφύγιο ελαφιών αποδείχτηκε μοιραία για την υγεία της, αφού κόλλησε τη Νόσο του Lyne.

Αν και δεν είχε μιλήσει ποτέ δημόσια για το πρόβλημά της, κρατώντας το κρυφό, η Κέλι Όζμπορν θέλησε να το μοιραστεί μέσα από το βιβλίο της «There is no f#cking secret: letters from a badass bitch» που θα κυκλοφορήσει στην Βρετανία στις 25 Απριλίου.

«Δεν είπα τίποτα για την ασθένειά μου όχι μόνο επειδή φοβόμουν ότι θα με κυνηγούσαν οι φαρμακευτικές γιατί βρήκα θεραπεία στην Γερμανία, αλλά κι επειδή έχει γίνει η πιο trendy νόσος τελευταία. Επειδή γνωρίζω από πρώτο χέρι πως είναι, μπορώ να καταλάβω ποιος πάσχει πραγματικά από τη νόσο και ποιος προσπαθεί να παρατείνει τα 15 λεπτά δημοσιότητας που του αντιστοιχούν» αναφέρει σε ένα απόσπασμα ενώ στη συνέχεια η κόρη του Όζι Όζμπορν μιλάει για τη μάχη της με ναρκωτικά.

«Ήμουν ανήσυχο παιδί από μικρή και οι γιατροί μου συνταγογραφούσαν διαρκώς χάπια. Θα έλεγα πως πιο δύσκολα θα μου έδιναν γλυκά παρά βάλιουμ. Δοκίμασα μεθαμφεταμίνη μια φορά επειδή κάποιος μου είπε ότι ήταν κοκαϊνη. Κατέληξα να καθαρίζω ολόκληρο το διαμέρισμα με οδοντόβουρτσα γιατί φτερνίστηκα και νόμιζα ότι πετάχτηκε ένας κόκκος από τη μύτη μου ,που, αν το έβρισκε το σκύλος μου θα πέθαινε»!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα