Ο «Ελ Τσάπο» ήθελε να αγοράσει την Τσέλσι!

Πώς θα σας φαινόταν ο μεγαλύτερος Βαρώνος των ναρκωτικών στο Μεξικό, να γινόταν ιδιοκτήτης της Τσέλσι; Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, ο Χοακίν Ελ Τσάπο Γκούζμαν, είχε σχεδόν συμφωνήσει με τον Ρομάν Αμπράμοβιτς την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών των «μπλε» του Λονδίνου!

Εκπληκτικά στοιχεία προκύπτουν μετά τη σύλληψη του Μεξικανού Βαρώνου των ναρκωτικών. Μετά το στόρι με τον γνωστό ηθοποιό Σον Πεν, εξαιτίας του οποίου οι αρχές οδηγήθηκαν στο κρησφύγετο του Ελ Τσάπο, όπου τον «μάντρωσαν» μετά από μάχη που δόθηκε, κυκλοφόρησε ότι ο Μεξικανός «επιχειρηματίας» ήθελε να γίνει διάσημος, ενώ την είχε… πέσει από δίπλα στη γνωστή Μεξικάνα ηθοποιό, Κέιτ ντελ Καστίγιο, την οποία ήθελε να… συστήσει στη μητέρα του!

Μετά από αυτά, βγήκε στην επιφάνεια ότι σκόπευε να αγοράσει ποδοσφαιρική ομάδα στην Ευρώπη και πιο συγκεκριμένα την Τσέλσι! Μάλιστα, φέρεται να είχε φτάσει πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Ρομάν Αμπράμοβιτς, προκειμένου να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών!

Τελικά ο Ελ Τσάπο δεν βρέθηκε στο… Στάμφορντ Μπριτζ, αλλά στις φυλακές υψίστης ασφαλείας του Αλτιπλάνο. Υπάρχουν κάποιες… διαφορές, όμως όλο και κάποια απόδραση θα ετοιμάζει, προκειμένου να επανέλθει στην… κανονική του κατάσταση.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα