Ο Κέβιν Μιραλάς στο δρόμο για… Βεστφαλία!

Ο Κέβιν Μιραλάς αποτελεί τον βασικό μεταγραφικό στόχο της Μπορούσια Ντόρτμουντ, όπως επιβεβαίωσε το περιβάλλον του προπονητή της γερμανικής ομάδας, Γιούργκεν Κλοπ!

Ο άλλοτε επιθετικός του Ολυμπιακού διέκοψε πρόσφατα τις επαφές που είχε ξεκινήσει με την Έβερτον για την πρόωρη ανανέωση του μεταξύ τους συμβολαίου, γεγονός που ερμηνεύτηκε ως κίνηση τακτικής από τους ανθρώπους της ομάδας. Όπως αποδεικνύεται, όμως, το ενδεχόμενο να δέχθηκε προσέγγιση από τον σύλλογο της Βεστφαλίας και να εξετάζει πολύ σοβαρά την πιθανότητα να αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του Γιούργκεν Κλοπ, συγκεντρώνει υψηλά ποσοστά.

Ο διεθνής Βέλγος αρέσκεται σε αλλαγές στην καριέρα του και σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές στη Γερμανία, οι επαφές μεταξύ των δύο πλευρών βρίσκονται σε προχωρημένο επίπεδο. Ο Κέβιν Μιραλάς εμφανίζεται να αποτελεί τον βασικό μεταγραφικό στόχο της Μπορούσια Ντόρτμουντ για την περίοδο του Ιανουαρίου, ενώ το σενάριο ενισχύεται από παλιότερες κινήσεις του Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος διαχρονικά ενδιαφέρεται για την περίπτωσή του και παρακολουθεί την πορεία του.

Από την πλευρά του ποδοσφαιριστή εκφράζεται ικανοποίηση για το γεγονός ότι ενδιαφέρεται μία μεγάλη ομάδα, η οποία διαθέτει τρία πολύ ισχυρά πλεονεκτήματα. Πρώτον, είναι ένας από τους συλλόγους που διεκδικούν κάθε χρόνο πρωτάθλημα στη Γερμανία. Δεύτερον, έχει σταθερή παρουσία στο Champions League, αν και η φετινή περίοδος δεν είναι η καλύτερη των τελευταίων χρόνων. Τρίτον, έχει στον πάγκο της τον εκπληκτικό Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος λογίζεται ως ο αρχιτέκτονας της νέας εποχής για την Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα