Ο «καπιτάνο» της Ρόμα στηρίζει την απόφαση Κοντονή!

Ο Φραντσέκο Τότι υποστηρίζει και στηρίζει την προσπάθεια της Ελλάδας να αντιμετωπίσει το φαινόμενο της βίας και σε αντίθεση με τις… εγχώριες εκτιμήσεις και τα ειρωνικά σχόλια, δήλωσε πως συμφωνεί με την απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης να αναστείλει τη λειτουργία του πρωταθλήματος!

Ο «καπιτάνο» της Ρόμα, με νωπές τις αναμνήσεις από τα σοβαρότατα έκτροπα στο περιθώριο της αναμέτρησης με τη Φέγενορντ για το Europa League, μετέφερε την εμπειρία του από τα ευρωπαϊκά γήπεδα, λέγοντας πως συμβαίνουν ανάλογες καταστάσεις σε όλη την Ευρώπη και πως πρέπει να αντιμετωπιστεί δυναμικά το θέμα και όχι με αδιαφορία.

«Έχω σαφή άποψη για το θέμα. Οι εικόνες όσων συμβαίνουν εκτός είναι κακές για όλους. Πρέπει να ληφθούν σοβαρά μέτρα ή να διαλυθούν οι σύνδεσμοι των οργανωμένων οπαδών. Δυστυχώς στην Ιταλία δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ αυτό. Κοιτάξτε πως επενέβη η Ελλάδα. Πρέπει κάτι να γίνει γενικότερα», δήλωσε ο διάσημος ποδοσφαιριστής της Ρόμα, δίπλα στον οποίο αγωνίζονται οι Κώστας Μανωλάς, Χοσέ Χολέμπας και Βασίλης Τοροσίδης.

Η απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης να αναστείλει το πρωτάθλημα της Super League μέχρι να εφαρμοστούν οι νόμοι από τα 18 κλαμπ του συνεταιρισμού, έκανε τον γύρο του κόσμου και σε αντίθεση με όσα λέγονται και ακούγονται εντός της χώρας, έτυχαν αρκετών θετικών σχολίων. Το σίγουρο είναι ότι η χώρα μας παρουσιάζει μία ακόμη αρνητική πτυχή της σε παγκόσμιο επίπεδο, δημιουργώντας κλίμα. Και για όλα αυτά ευθύνεται η έλλειψη βούλησης της Πολιτείας να αντιμετωπίσει ευθέως το πρόβλημα και ακόμη περισσότερο η ανικανότητα των ποδοσφαιρικών φορέων, να ελέγξουν την κατάσταση και να επιβάλουν τα απαιτούμενα μέτρα, προκειμένου να μην αντικρίσουμε ξανά εικόνες σαν και αυτή της Λεωφόρου, ή το προηγούμενο διάστημα του «Γ. Καραϊσκάκης», τους Τούμπας και πάει λέγοντας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα