Ο Κοντονής ένωσε τους δύο «αιώνιους»!

Το επιχείρησαν πολλοί, το οραματίστηκαν πολλοί περισσότεροι, κάποιοι το τόλμησαν, όμως ένας το πέτυχε! Ο Σταύρος Κοντονής κατάφερε να «ενώσει» τους δύο «αιώνιους» αντιπάλους του ελληνικού ποδοσφαίρου, θέτοντας σε κίνδυνο την ευρωπαϊκή παρουσία των ελληνικών ομάδων!

Η κατάθεση του αθλητικού Νομοσχεδίου και η επικείμενη κατάργηση του αυτοδιοίκητου της ΕΠΟ είχε ως αποτέλεσμα την αντίδραση της UEFA, με επιστολή την οποία απέστειλε στον υφυπουργό αθλητισμού, θέτοντας άμεσα θέμα αποβολής των ελληνικών ομάδων (συλλόγων και Εθνικής) από τις διεθνείς διοργανώσεις. Η συγκεκριμένη καταστροφική – εφόσον γίνει πραγματικότητα – προοπτική, επέφερε με τη σειρά της την αντίδραση των δύο μεγαλύτερων συλλόγων του ελληνικού πρωταθλήματος, του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού. Οι δύο ΠΑΕ δεν έφτασαν στο σημείο να εκδώσουν κοινό… ανακοινωθέν, αλλά εξέδωσαν ανακοινώσεις με «κοινό» περιεχόμενο, δηλώνοντας την κάθετη αντίθεσή τους στο ενδεχόμενο αποκλεισμού του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Ολυμπιακός, μέσω της επιστολής του νομικού συμβούλου της ΠΑΕ, Θοδωρή Γιαννίκου, στους βουλευτές του ελληνικού Κοινοβουλίου, με τη σύμφωνη γνώμη και συγκατάθεση του Βαγγέλη Μαρινάκη, επισημαίνουν τις καταστροφικές – για το ελληνικό ποδόσφαιρο – συνέπειες που θα έχει τυχόν αποκλεισμός από τους διεθνείς οργανισμούς.

Ο Γιάννης Αλαφούζος, από την πλευρά του Παναθηναϊκού, αναφέρθηκε σε ενδεχόμενο Μεσαίωνα για το ποδόσφαιρο και για απόλυτη καταστροφή, ενώ με δηλώσεις του σε γερμανικά ΜΜΕ, είχε ασκήσει δριμύτατη κριτική στη γενικότερη οικονομική πολιτική της παρούσας Κυβέρνησης, λέγοντας χαρακτηριστικά πως δεν γνωρίζουν πως λειτουργεί η πραγματική οικονομία!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα