Ο κόσμος του ΠΑΟΚ διώχνει τον Νομπόα!

Οι έντονες αποδοκιμασίες των οπαδών του ΠΑΟΚ στο πρόσωπο του Κριστιάν Νομπόα, κατά την αντικατάστασή του στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον διεθνή ποδοσφαιριστή από το Εκουαδόρ, ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία να αποχωρήσει!

Ο ξένος παίκτης εμφανιζόταν ούτως ή άλλως δυσαρεστημένος από τη γενικότερη κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και στον ΠΑΟΚ. Στο περιβάλλον του δεν έκρυβε τον προβληματισμό του, λέγοντας πώς εκείνος αντιλαμβάνεται διαφορετικά το ποδόσφαιρο και πως δεν μπορεί να αγωνίζεται κάτω από αυτές τις ιδιαίτερες συνθήκες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει δώσει εντολή στον ατζέντη του να του βρει ομάδα και ειδικότερα να ψαχτεί στο Μεξικό, όπου έχει αγωνιστεί και επιθυμεί να επιστρέψει. Σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό του Εκουαδόρ, επιβεβαίωσε τις προθέσεις του, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Ξέρω ότι υπάρχουν φήμες, αλλά δεν έχω τίποτα αυτή τη στιγμή Όπως έχω πει με τον ατζέντη μου, θα καθίσουμε να μιλήσουμε μετά τα play off του ελληνικού πρωταθλήματος και θα δούμε την κατάσταση. Το Μεξικό είναι πολύ καλό πρωτάθλημα και θα μου άρεσε μια τέτοια επιλογή. Θα μας άρεσε αν ερχόταν μια καλή πρόταση».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα