Ο Λοίζος Ξενόπουλος ισχυρός άντρας του Mega

Μετά την παραίτηση του Πέτρου Μπούτου από το Mega, η τηλεοπτική πιάτσα δεν προσπάθησε να αποκαλύψει μόνο το επόμενο βήμα του τέως –πλέον- διευθυντή προγράμματος του «Μεγάλου Καναλιού», αλλά άρχισε να αναζητάει και το όνομα του ανθρώπου που θα αντικαθιστούσε τον Π. Μπούτο. Κι αν για το επαγγελματικό μέλλον του Π. Μπούτου οι απόψεις διίστανται, η αποκάλυψη του αντικαταστάτη του δεν άργησε να έρθει. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, σήμερα το πρωί οριστικοποιήθηκε η επιλογή του Λοΐζου Ξενόπουλου για τη θέση του νέου διευθυντή προγράμματος του Mega.

Να πούμε κατ’ αρχήν ότι το όνομα του Λ. Ξενόπουλου δεν αποτελεί έκπληξη για τους γνώστες της εγχώριας τηλεοπτικής αγοράς, καθώς είναι ένα στέλεχος που συγκέντρωνε όλα τα «τυπικά προσόντα»: αφενός χαίρει της εμπιστοσύνης της διοίκησης και των υψηλόβαθμων στελεχών του καναλιού της Μεσογείων, αφετέρου ο Λ. Ξενόπουλος είναι απόλυτος γνώστης του τι εστί Mega, ποια είναι η φιλοσοφία και πώς λειτουργεί το κανάλι.

Σημειώνεται ότι στην έως τώρα θητεία του στο Mega ως υπεύθυνος ελληνικού προγράμματος (από το 2000 ως χθες) μέχρι ο Λ. Ξενόπουλος έχει να επιδείξει σημαντική δουλειά στο «Μεγάλο Κανάλι» και όπως λέγεται οι σχέσεις του ήταν ανέκαθεν άριστες τόσο με τους εσωτερικούς όσο και τους εξωτερικούς (ηθοποιούς, σεναριογράφους, σκηνοθέτες) συνεργάτες του σταθμού.

Αυτές λοιπόν τις ικανότητες καλείται να επιστρατεύσει στο έπακρο ο νέος διευθυντής προγράμματος Λοΐζος Ξενόπουλος, καθώς η αναβάθμισή του έρχεται σε μία εποχή όπου η κατάσταση στο Mega δεν είναι ειδυλλιακή, λόγω των οικονομικών προβλημάτων και των σχέσεων των εκδοτών μεταξύ τους που έχουν δημιουργήσει τεταμένη ατμόσφαιρα στο κανάλι.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα