Ο Μάρκο Σίλβα έρχεται ο Μιραλάς το σκέφτεται

Πολλαπλά μεταγραφικά «μπαμ» συνοδεύουν την άφιξη του Πορτογάλου Μάρκο Σίλβα στο λιμάνι για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Ο νέος προπονητής των ερυθρολεύκων μαζί με τις αποσκευές του φέρνει κι εκπλήξεις που τον συνοδεύουν.

Μπορεί να μην είναι συνταξιδιώτες του, ωστόσο καταφτάνουν την ίδια περίοδο! Εκτός από τον 34χρονο Νενέ που το έχει προαναγγείλει και φαίνεται ενθουσιασμένος στην ιδέα να αγωνιστεί στο Champions League, ο Ολυμπιακός αυτή την εβδομάδα πάει να «κλείσει» τους Γούτα, Ντιόπ και Μιραλάς, ενώ μόλις πριν από λίγα εικοσιτετράωρα προέβη και στις ανακοινώσεις των Τσανδάρη, Λόρια και Μαρτίνες.

Με τον Γούτα το θέμα τελειώνει άμεσα, καθώς ο Ολυμπιακός όχι μόνο πλησίασε τις απαιτήσεις της Skoda (προσφέρει πάνω από 750.000 ευρώ, ενώ οι Θρακιώτες απαιτούσαν ένα εκατομμύριο), αλλά χαρίζει και τεράστιο ποσοστό μεταπώλησης της τάξης του 30%. Όταν η πρόσφατη ιστορία έχει δείξει πως ο Ολυμπιακός πουλάει παίκτες μέχρι και με 10.000.000 ευρώ , είναι φυσικό στην Ξάνθη – που πιστεύουν πάρα πολύ στη Γούτα – να θεωρούν εξαιρετικά συμφέρουσα αυτή την πρόταση.

Για το δε Μιραλάς τα πράγματα είναι απλά. Ο Βέλγος ξέρει τι εστί Ολυμπιακός, υπάρχει η πρόκληση του Champions League και βλέπει την ελληνική ομάδα ως ευκαιρία να παραμείνει σε υψηλό επίπεδο, αφού έχει ακόμη μέλλον μπροστά του για μία μεταγραφή σε πρωτάθλημα υψηλού επιπέδου. Ο Μιραλάς θέλει φέτος κυρίως να παίξει και να μείνει σε φόρμα εν’ όψει του Euro του 2016, όπου το Βέλγιο για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια θα μπει στα γήπεδα με στόχο να φτάσει πάρα πολύ ψηλά.

Όσον αφορά στον Ντιόπ, είναι ένα θέμα που σχετίζεται και με την παραχώρηση του Μιλιβόγεβιτς, οπότε καταλαμβάνει χαμηλότερη θέση στην ατζέντα προτεραιοτήτων .

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα