Ο Μήτρογλου κινδυνεύει να χάσει το Μουντιάλ!

Τον κίνδυνο να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου αντιμετωπίζει, σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Αγγλία, ο διεθνής Έλληνας επιθετικός, Κώστας Μήτρογλου!

Εάν επιβεβαιωθούν οι φόβοι των Άγγλων, ο «πιστολέρο» των αντίπαλων διχτύων όχι απλά θα χάσει την ευκαιρία να αποδείξει την αξία του στην Premier League, αλλά εγκυμονεί ο κίνδυνος να μην προλάβει το Μουντιάλ της Βραζιλίας, το καλοκαίρι!

Ο Μήτρογλου βρίσκεται εδώ και δέκα μέρες στην Ιταλία, όπου υποβάλλεται σε ειδική θεραπεία. Οι πληροφορίες των Άγγλων κάθε άλλο παρά αισιόδοξες είναι. Ο ίδιος ο παίκτης δεν έχει προβεί στην παραμικρή δήλωση, περιμένοντας με τη σειρά του τη γνωμοδότηση των ειδικών γιατρών. Το θέμα λαμβάνει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις για την καριέρα του ποδοσφαιριστή, διότι η απουσία του από το Μουντιάλ και η σχεδόν εξάμηνη απουσία του από την ενεργό δράση, θα επιφέρει συνέπειες και στο… επόμενο συμβόλαιό του, πολύ δε περισσότερο αν η Φούλαμ υποβιβαστεί και χρειαστεί να αναζητήσει άμεσα το νέο σταθμό στην καριέρα του!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα