Ο Μαραντόνα στο πλευρό του Σουάρες!

Δεν αφήνει ευκαιρία να πάει χαμένη ο Ντιέγκο Μαραντόνα! Και δεν αναφερόμαστε στα… γκολ που σημείωνε με το… τσουβάλι ο Αργεντινός παικταράς, αλλά στην κριτική που ασκεί στη FIFA!

Με αφορμή την εξοντωτική τιμωρία που επέβαλλε η Παγκόσμια Ομοσπονδία στον Λουίς Σουάρες, για το… δάγκωμα στην πλάτη του Τζόρτζιο Κιελίνι, ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα άσκησε δριμύτατη κριτική στους ανθρώπους της FIFA, λέγοντας πως δεν μπορεί να καταλάβει την αυστηρότητα με την οποία αντιμετωπίστηκε ο Ουρουγουανός επιθετικός! Μάλιστα, φόρεσε μία μπλούζα με μήνυμα: «Λουίς είμαι μαζί σου».

Ο Αργεντινός – ποδοσφαιρικό είδωλο για γενιές και γενιές ποδοσφαιρόφιλων, εμφανίστηκε εξαιρετικά εκνευρισμένος με την απόφαση για τετράμηνο αποκλεισμό που υποβλήθηκε στον Σουάρες, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Η συγκεκριμένη απόφαση ήταν κόλαφος. Δεν μπορώ να την καταλάβω. Ποιον σκότωσε ο Σουάρες για να δεχθεί τέτοια ποινή; Γιατί η FIFA δεν τον δένει χειροπόδαρα και να τον στείλει στο Γκουαντάναμο. Ένας ποδοσφαιριστής δουλεύει σκληρά ολόκληρη τη χρονιά, για να παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο Λουίς σκόραρε 29 γκολ και η FIFA τον πέταξε εκτός έτσι… απλά! Είναι απίστευτο. Θυμάστε τον Ζιντάν και τι είχε κάνει στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2006; Η FIFA του έδωσε τότε, το Χρυσό Παπούτσι. Αντιμετώπισαν τον Σουάρες σαν εγκληματία».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα