Ο Μπέντο ρίσκαρε, ο κόσμος γιούχαρε!

Καθόλου αυτονόητο δεν ήταν ότι ο Ολυμπιακός θα νικούσε την Κέρκυρα τη συννεφιασμένη και βροχερή Κυριακή στο «Γ. Καραϊσκάκης». Οι φιλοξενούμενοι με εντυπωσιακή τακτική και ψυχραιμία πήραν εύκολα το 0-0 από τους «ερυθρόλευκους» που έκαναν ματς παρόμοιο με αυτά του καλοκαιριού και δικαίως έχασαν δύο βαθμούς, γεγονός που βάζει λίγο αλατάκι στο πρωτάθλημα.

Ο κόσμος, βέβαια, μετά το τέλος αποδοκίμασε τους παίκτες και τον προπονητή, δείχνοντας πως απαιτούσε, ακόμη και με αυτή την πειραματική ενδεκάδα, κάτι καλύτερο, αλλά δεν το πήρε, ίσως λόγω υποτίμησης του αντιπάλου, ίσως πάλι επειδή κάποιοι εφεδρικοί ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού δεν είναι σε υψηλό επίπεδο.

Ο Πάουλο Μπέντο χρησιμοποίησε αρκετούς αναπληρωματικούς, αλλά το ρίσκο δεν του βγήκε και ο κόσμος γιούχαρε, όχι τόσο για το 0-0 αυτό καθ’ εαυτό, αλλά για τη δεύτερη σερί μέτρια εμφάνιση εντός έδρας. Η Κέρκυρα είναι άξια συγχαρητηρίων και στο τέλος θα μπορούσε να διεκδικήσει κάτι παραπάνω στις αντεπιθέσεις.

ΟΣΦΠ: Λεάλι, Βιάνα, Μποτία, Ομάρ, Ρέτσος (57’ Μάρτινς) , Μπουχαλάκης (57’ Πάρντο), Μιλιβόγεβιτς, Φορτούνης, Σεμπά, Ελιουνούσι (72’ Ιντέγιε), Καρντόσο

ΚΕΡΚΥΡΑ:  Κουτζαβασίλης, Βενέτης, Σιόντης, Ζαραδούκας, Ιωάννου, Σπίνουλας, Επστάιν (89’ Κόντος), Γεωργίου (66’ Γκόμεζ), Νίκιτς, Ντουάλα (77’ Ντιμιτρόφσκι), Τουράμ

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα