Ο «ναός» του ομαδικού σεξ στην Πάτρα

Η βίλα σε περιοχή που βρίσκεται πάνω από γνωστή περιοχή της Πάτρας έχει μετατραπεί κυριολεκτικά σε βίλα των οργίων. Όπως αναφέρει το patrasevents.gr, η συγκεκριμένη βίλα είναι το αγαπημένο στέκι των Πατρινών εκείνων που λατρεύουν το ομαδικό σεξ.

Αγόρια και κορίτσια μαζί, νεαρής ή ακόμα και κάπως μεγαλύτερης ηλικίας, στο ίδιο κρεβάτι ξαπλωμένοι να κάνουν τα δικά τους και να γίνεται «μάχη». Το όλο θέμα αποτελεί, σύμφωνα με πληροφορίες έμπνευση, γνωστής Πατρινής. Αυτή είναι που μεσολαβεί για να μπει κανείς στο club, με τα ραντεβού να κλείνονται τηλεφωνικά, να είναι μυστικά και στο όλο παιχνίδι να συμμετάσχουν πρόσωπα απολύτου εμπιστοσύνης και εχεμύθειας.

Το club για αυτόν τον λόγο είναι ιδιαίτερα κλειστό, αλλά το ενδιαφέρον για να μπουν σε αυτό από αρκετούς Πατρινούς, αρσενικούς και θηλυκούς, είναι μεγάλο. Ωστόσο, για να καταφέρεις να μπεις τελικά στο ομαδικό κρεβάτι, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, περνάς πρώτα από grand test και σίγουρα αυτό δεν είναι και τόσο εύκολο όσο ακούγεται.

Εξεταστής είναι μια γνωστή Πατρινή και οι εξετάσεις αφορούν την εμφάνιση, την εχεμύθεια και εν μέρει και τις επιδόσεις. Αν δεν κάνεις κόβεσαι. Απαραίτητη βέβαια προϋπόθεση για να συμμετάσχεις στο ομαδικό σεξ ή κοινώς στην λεγόμενη… «παρτούζα» είναι να πληρώσεις, εφόσον πρόκειται για  άνδρες. Η «ταρίφα» πάει με την συμμετοχή και το ποσό, λέγεται ότι δεν είναι μεγάλο, αλλά ούτε και ευκαταφρόνητο.

Αν όμως πρόκειται για γυναίκα τότε τα κριτήρια δεν είναι τόσο αυστηρά. Αρκεί να έχεις την καλή εμφάνιση και φυσικά τη καλή διάθεση για αχαλίνωτο σεξ. Γιατί σωστά μαντέψατε. Στο ομαδικό σεξ όλα επιτρέπονται τουλάχιστον στο συγκεκριμένο club.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα