Ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να κατέχει το 50% του Μανωλά!

Έχει προβλεφθεί ποσοστό μεταπώλησης στη συμφωνία του Ολυμπιακού με τη Ρόμα για τον Κώστα Μανωλά; Οι πληροφορίες διίστανται, την ίδια στιγμή που η ΠΑΕ τηρεί σιγή ιχθύος.

Ας ξεκινήσουμε από την είδηση. Πρώτα απ’ όλα, ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να κατέχει ποσοστό 50% του παίκτη, έως ότου καταβληθεί και η τελευταία δόση των «Ρωμαίων». Πότε θα γίνει αυτό; Τον Σεπτέμβριο.

Αν η ομάδα της Ιταλίας πουλήσει τον διεθνή αμυντικό το καλοκαίρι, θα πρέπει είτε να δώσει τα 6,5 εκατ. ευρώ κανονικά τον Σεπτέμβριο, είτε να κανονίσει ποσοστό από τα χρήματα που θα εισπράξει. Τυπικά, αν γίνει κάτι τέτοιο, ο Ολυμπιακός θα δικαιούται το 50% της συμφωνίας.

Αν δηλαδή, πουληθεί στα 30 εκατ. ευρώ, ο Ολυμπιακός θα εισπράξει τα 15 εκατ., όχι όμως και τα 6,5 εκατ. από τη Ρόμα. Θα έχει κέρδος, ωστόσο, 8,5 εκατ. ευρώ.

Αν η Ρόμα θέλει να αποφύγει το… χαράτσι του 50%, μπορεί να δώσει τον παίκτη δανεικό, να πληρώσει τον Σεπτέμβριο τη δόση της και να αποκτήσει εξ ολοκλήρου τα δικαιώματά του, βάζοντας όλο το ποσό της μεταγραφής στο ταμείο της.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα