Ο Ολυμπιακός 2-0 τον Αστέρα

Εύκολη λεία αποδείχθηκε για τον Ολυμπιακό ο Αστέρας Τρίπολης! Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 2-0 στο Φάληρο με γκολ του Τσόρι στο 13’ και του Φορτούνη στο 83’ στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Super League και πλέον απέχουν έξι βαθμούς από τον Παναθηναϊκό, έχοντας και ένα ματς λιγότερο.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια τους και πήραν τη νίκη χάρη στην ποιότητα τους. Το πλασέ του Ντομίνγκεζ με το οποίο ο ΟΣΦΠ άνοιξε το σκορ έδωσε την ευκαιρία στον ίδιο και στους συμπαίκτες του να παίξουν πιο ελεύθερα στη συνέχεια.

Οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν λίγες επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά στην εστία του Ρομπέρτο και απείλησαν πραγματικά με ισοφάριση μόνο μία φορά, στο 66’ με κεφαλιά του Ιγκλέσιας. Λίγο πριν το γκολ του Φορτούνη στο 83’ ο Χάρα είχε κεφαλιά στο οριζόντιο δοκάρι του Θεοδωρόπουλου. Χαρακτηριστικό του χθεσινού αγώνα ο ελάχιστος κόσμος στο «Καραϊσκάκης» (περίπου 7.000 φίλοι του Ολυμπιακού)

ΟΣΦΠ: Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μποτία, Σιόβας, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι (56’ Εντιγκά), Ντοσεβί, Αφελάι (57’ Φορτούνης), Ντομίνγκες (66’ Μπενίτες), Χάρα

Αστέρας Τρίπολης: Θεοδωρόπουλος, Λούι, Γκοϊάν, Σανκαρέ, Κουρμπέλης (68’ Μπαντιμπαγκά), Τσοκάνης, Ιγκλέσιας, Μουνάφο (80’ Φερνάντες), Μάσα, Ρόλε, Μπαράλες (86’ Σκούρτης)

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα