Ο ΟΠΑΠ στο πλευρό της Εθνικής ποδοσφαίρου!

 

Σε ένα ακόμα παιχνίδι της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου η Εθνική ποδοσφαίρου δεν θα έχει μόνο τη συμπαράσταση των Ελλήνων φιλάθλων αλλά και του ΟΠΑΠ που είναι ο μεγάλος της χορηγός!

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Καραϊσκάκη το βράδυ της Παρασκευής (21.45), όπου η Εθνική μας θα υποδεχθεί την Κύπρο, στον πρώτο της εντός έδρας αγώνα των προκριματικών.

Ο ΟΠΑΠ σαν μεγάλος χορηγός θα είναι ξανά στο πλευρό της σε αυτή τη νέα προσπάθεια που έχει στόχο την πρόκριση στην τελική φάση που θα γίνει το καλοκαίρι του 2018 στη Ρωσία.

Το παιχνίδι με την Κύπρο είναι ξεχωριστής σημασίας. Το ενδιαφέρον των φιλάθλων είναι μεγάλο. Στο Καραϊσκάκη θα βρεθούν όχι μόνο Έλληνες αλλά και πολλοί Κύπριοι. Η ατμόσφαιρα θα είναι πανηγυρική, σ’ έναν αγώνα ανάμεσα σε δύο ομάδες που τις ενώνουν πολλά.

Στα παρελθόν έχουν δώσει πολλά φιλικά παιχνίδια, με το τελευταίο πριν 8 χρόνια, στις 19 Μαϊου 2008. Τότε η Ελλάδα είχε νικήσει με 2-0 στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο.

Κοντεύουν να συμπληρωθούν 30 χρόνια από την τελευταία επίσημη αναμέτρησή τους. Στις 19 Ιανουαρίου 1987 για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 1988 η ελληνική ομάδα είχε επικρατήσει με 3-1 επί της κυπριακής στο ΟΑΚΑ.

Η Ελλάδα έχει στόχο την πρόκριση από τον όμιλο ώστε να είναι παρούσα στα γήπεδα της Ρωσίας. Η πρώτη ομάδα του ομίλου, στον οποίο συμμετέχουν ακόμα το Βέλγιο, η Εσθονία, η Βοσνία, το Γιβραλτάρ και φυσικά η Κύπρος, περνάει απευθείας στην τελική φάση, ενώ η δεύτερη θα διεκδικήσει το εισιτήριο σε διπλούς αγώνες μπαράζ.

Ελλάδα και Κύπρος υπόσχονται να προσφέρουν συγκινήσεις σε έναν αγώνα που όλοι εύχονται να αποτελέσει διαφήμιση για το ποδόσφαιρο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα