Ο Παναθηναϊκός διέψευσε τα σενάρια για Εσιέν

Στη διάψευση των σεναρίων που κυκλοφόρησαν αναφορικά με την κατάσταση του Μίκαελ Εσιέν, αλλά και της φήμης που μεταδόθηκε ότι ο Γκανέζος βρέθηκε θετικός σε αλκοτέστ, προχώρησε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Πιο συγκεκριμένα, η θέση των «πράσινων» για τις ενοχλήσεις που αισθάνθηκε ο παίκτης στους κοιλιακούς είναι:
«Tο ιατρικό επιτελείο του Παναθηναϊκού συνεργάζεται στο θέμα του Εσιέν, όπως και σε όλα τα υπόλοιπα προβλήματα τραυματισμών, με το τεχνικό τιμ της ομάδας. Η συνεργασία είναι αρμονική παρά την προσπάθεια ορισμένων να την εμφανίσουν διαφορετικά. Επίσης, ο Γιάννης Αναστασίου έχει δείξει στην παρουσία του στον πάγκο της ομάδας και την ευαισθησία του σε θέματα τραυματισμών και την αγαστή συνεργασία του με τους καθ’ ύλην αρμόδιους. Όσο για τον Γιουσεφ Βος η δουλειά του όλα αυτά τα χρόνια αποτελεί τη μεγαλύτερη απόδειξη για το πόσο σωστός και καλός επαγγελματίας είναι. Για όσους πιθανώς δεν γνωρίζουν δεν υπάρχει κανένα παράπονο από το υπάρχον ιατρικό τιμ ως προς τη συνεργασία με το τεχνικό τιμ».

Όσο για το θέμα του αλκοτέστ, οι υπεύθυνοι του «τριφυλλιού» τόνισαν: «Όντως ο Εσιέν υποβλήθηκε σε έλεγχο αλκοτέστ δίχως κανένα απολύτως πρόβλημα. Κοινώς ο Εσιέν ούτε βρέθηκε θετικός, ούτε τον μάζεψαν, ούτε παρέβη τον εσωτερικό κανονισμό».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα