Ο Πανιώνιος 3-1 τον ΠΑΟΚ που κινδυνεύει να μείνει εκτός Ευρώπης!

Μεγάλη νίκη για τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη επί του ΠΑΟΚ με 3-1 στο ματς της αγωνιστικής, αποτέλεσμα που βάζει τον Δικέφαλο σε μπελάδες. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης με την προϋπόθεση ότι θα παραμείνει η ποινή της αφαίρεσης των πέντε βαθμών είναι στους 39 και βλέπει Πλατανιά στους 38, αλλά και Αστέρα Τρίπολης στους 37!

Ο Μπακασέτας ήταν ο πρωταγωνιστής των «κυανέρυθρων» για μία ακόμη φορά! Στο 36’ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι με μακρινή εκτέλεση φάουλ, στο 39’ έκανε το 1-0 με ωραίο πλασέ μετά από άριστη κάθετη πάση του Κόρμπου και στο 66’ έκανε το 2-1 με μακρινή… σουτάρα.
Ο ΠΑΟΚ έδειξε να αντιδρά μόνο στα πρώτα λεπτά της επανάληψης όπου και ισοφάρισε στο 53’ με κεφαλιά του Τζιόλη έπειτα από κόρνερ του Κάτσε, αλλά μετά το δεύτερο γκολ του Μπακασέτα απείλησε μόνο μία φορά. Στο τέλος μάλιστα είδε τον Ανσαριφάρντ να κάνει… βολτίτσα με την μπάλα και να ανεβάζει το ύψος του σκορ στο 3-1, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά φέτος ότι ο Πανιώνιος δικαιωματικά βγαίνει φέτος στην Ευρώπη!
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Διούδης, Βλάχος, Πατσατζόγλου, Οικονόμου, Τασουλής, Κόρμπος, Σιώπης, Καραμάνος, Μπακασέτας, Μασούρας (82’ Χαλκιαδάκης), Καθάριος (65’ Ανσαριφάρντ)
ΠΑΟΚ: Βελλίδης, Κίτσιου, Βίτορ, Τζαβέλλας, Λέοβατς, Τζιόλης, Χαρίσης (46’ Ροντρίγκεζ), Κάτσε (90′ Αντώνης), Πέλκας, Κοροβέσης (75’ Γκολάσα), Αθανασιάδης

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα