Ο ΠΑΟ εύκολα 2-0 τον Ατρόμητο

Επιστροφή στις νίκες για τον Παναθηναϊκό, στο βραδινό αγώνα της Super League που ολοκλήρωσε το πρόγραμμα της Κυριακής. Οι «πράσινοι» επικράτησαν του Ατρόμητου με 2-0 και εδραιώθηκαν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, ενώ μεγάλο κέρδος μπορεί να χαρακτηριστεί και η επιστροφή του Λέτο στην ενδεκάδα, ο οποίος – προφανώς – αποθεώθηκε από τους φίλους του ΠΑΟ στη Λεωφόρο.

Γενικώς οι νεοφερμένοι τα πήγαν καλά, αφού στο 8’ πέτυχε το πρώτο του γκολ στην Ελλάδα ο Εβαντζελίστα, ενώ «σεφτέ» στα τέρματα με το «τριφύλλι» έκανε και ο Βιγιαφάνιες με κοντινό πλασέ στο 70’, μετά από μακρινό σουτ του Λέτο και προσωρινή επέμβαση του Μπάρκα.

Ο Ατρόμητος είχε κάποιες φάσεις για να ισοφαρίσει ή να μειώσει στο τέλος, αλλά γενικώς δεν εμφάνισε ενέργεια στο παιχνίδι του και παρατάχθηκε μάλλον… αφόρτιστος, μετά το «ξενέρωμα» της Πέμπτης και την αναβολή-ματαίωση του αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

ΠΑΟ: Στιλ, Κουτρουμπής, Ζέκα, Μαρινάκης, Βιγιαφάνες, Τελάντερ, Μολέδο, Πράνιτς, Βλαχοδήμος (46’ Καλτσάς), Εβανζελίστα (68’ Λέτο), Μπεργκ (85’ Μαμούτε)
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μπάρκας, Μπίτολο, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Κυβρακίδης, Γροντής (85’ Θεολόγου) , Σουμπίνιο, Μπρίτο, Ούμπιδες, Ματέι (80’ Παπαδόπουλος), Λε Ταλέκ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα