Ο Πορτογάλος που βγάζει μάτια

Πετάει ο Αντρές Σιμόες, ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής της Μορεϊρένσε, που το καλοκαίρι θα φοράει τη φανέλα της ΑΕΚ. Αν και δεν είναι το πρώτο μπόι, σκόραρε με κεφαλιά στην αναμέτρηση της ομάδας του με αντίπαλο τη Μαρίτιμο.

Δεν είναι μόνο το πέμπτο γκολ που πετυχαίνει στο πρωτάθλημα, παρά το ότι άλλος είναι ο ρόλος του στο γήπεδο, ούτε το ότι κάθε δεύτερη ή τρίτη εβδομάδα ανακηρύσσεται κορυφαίος παίκτης του γηπέδου. Αυτό που ενθουσιάζει τους ανθρώπους της ΑΕΚ είναι ότι φανερώνει αρετές μέσα στο γήπεδο που «κουμπώνουν» απόλυτα με τον Γιόχανσον, το alter ego του που παίζει από φέτος στα χαφ της ΑΕΚ.

Στα Σπάτα θεωρούν πως αυτοί οι δύο ποδοσφαιριστές ταιριάζουν απόλυτα και πως με Κορδέρο και Ανάκογλου έχουν ήδη συνθέσει ένα φοβερό καρέ παικτών για τη μεσαία γραμμή της ΑΕΚ.

Η υπεροπλία σε αυτές τις θέσεις είναι εμφανέστατη, αλλά η Ένωση χρειάζεται παίκτες σε όλα τα άλλα σημεία του γηπέδου αν θα θέλει να αποκαλείται πλήρης σε όλες τις γραμμές. Τερματοφύλακας, ακραίος αμυντικός, κεντρικός οπισθοφύλακας, «δεκάρι», εξτρέμ και επιθετικός οι σίγουρες μεταγραφές για το καλοκαίρι…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα