Ο Σαββίδης στηρίζει Αναστασιάδη και προχωρά σε μεταγραφές

Ο αποκλεισμός από το Κύπελλο και η βαριά ήττα στο πρωτάθλημα από τον Αστέρα Τρίπολης, σε συνδυασμό με την αποκαθήλωση από την 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχουν βαρύνει… επικίνδυνα το κλίμα στην ομάδα του ΠΑΟΚ!

Οι ατάκες του Άγγελου Αναστασιάδη, ο οποίος άφησε να εννοηθεί ότι υπάρχει θέμα παραμονής του στον πάγκο του «Δικέφαλου του Βορρά», προκάλεσαν ακόμη περισσότερα σενάρια, γεγονός που έσπευσαν να «διορθώσουν» αμέσως οι άνθρωποι του συλλόγου, ξεκαθαρίζοντας πως, τουλάχιστον από την πλευρά τους, δεν τίθεται θέμα προπονητή. Ωστόσο, τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί, καθώς ο Έλληνας τεχνικός εμφανίζεται ιδιαίτερα απογοητευμένος από τη συμπεριφορά και τη νοοτροπία των ποδοσφαιριστών του. Σε ανάλογες περιπτώσεις στο παρελθόν, ο Άγγελος Αναστασιάδης δήλωσε παραίτηση και επέμεινε σε αυτή, αποχωρώντας από τις ομάδες που εργαζόταν. Στο σημείο αυτό, αξίζει να προσθέσουμε και την παράμετρο της Εθνικής. Ο έμπειρος προπονητής έχει πρόταση από την ΕΠΟ, προκειμένου να αναλάβει τα ηνία της ομάδας από τον Μάρτιο, κάτι που δεν απέκλεισε να συμβεί είτε ως αποκλειστική ενασχόληση, είτε παράλληλα με τις υποχρεώσεις του στον ΠΑΟΚ.

Όσον αφορά τις προθέσεις της διοίκησης, οι διαρροές από τα υψηλά κλιμάκια παρουσιάζουν τον Ιβάν Σαββίδη αποφασισμένο να στηρίξει τον προπονητή, καθώς, κατά την άποψή του, οι παίκτες και η… διαιτησία έχουν το βασικό μερίδιο της ευθύνης για τα αρνητικά αποτελέσματα των τελευταίων αγώνων.

Σε κάθε περίπτωση, στον ΠΑΟΚ δεν απογοητεύονται και εκτιμούν πως τίποτα δεν έχει χαθεί στο πρωτάθλημα. Παράγοντας της ομάδας έλεγε χαρακτηριστικά πως… «έχουμε τον Ολυμπιακό στην Τούμπα», ενώ εμφανιζόταν σίγουρος πως η «κοιλιά» στην απόδοση της ομάδας κορυφώθηκε στην Τρίπολη και πως από το αμέσως επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος, ο ΠΑΟΚ θα επανέλθει στις νίκες.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα