Ο Τοχίρ είπε «όχι» στην επιστροφή του Ετό!

Αρνητική ήταν η αντίδραση του Έρικ Τοχίρ, στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ίντερ ο Σάμουελ Ετό, ο οποίος βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Άγιαξ!

Ο Καμερουνέζος επιθετικός, που έμεινε ελεύθερος από την Τσέλσι, προσέγγισε μέσω του ατζέντη του, τον ισχυρό άνδρα των Μιλανέζων, αλλά βρήκε την πόρτα κλειστή! Ο Τοχίρ απέρριψε την πιθανότητα επιστροφής του Ετό στην Ίντερ, λόγω ηλικίας, αλλά και λόγω του υψηλού κασέ, το οποίο εξακολουθεί να συντηρεί ο διεθνής ποδοσφαιριστής.

Ο Ετό βρίσκεται σε επαφές τόσο με τον Άγιαξ, όσο και με τη γερμανική Βόλφσμπουργκ, ωστόσο ο ίδιος επιθυμεί να επιστρέψει στην Ίντερ, στην οποία πέρασε δύο από τα καλύτερα χρόνια στην καριέρα του. Για το λόγο αυτό, διεμήνυσε στον Τοχίρ ότι είναι διατεθειμένος να του δώσει τον απαιτούμενο χρόνο, ώστε να το σκεφτεί και να μιλήσουν ξανά σε λίγες μέρες. Ο πρόεδρος πάντως, της Ίντερ πιστεύει πως ο Ετό είναι πολύ ακριβός για τις υπηρεσίες που μπορεί πλέον να προσφέρει και θεωρείται απίθανο να του κάνει πρόταση για την επιστροφή του στο Μιλάνο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα