Η Φούλαμ πιέζει τον Μήτρογλου για… μεταγραφή!

Το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων ανά την Ευρώπη και το υψηλό του συμβόλαιο, σε συνδυασμό με τον υποβιβασμό της Φούλαμ και το πρόγραμμά της για αποσυμφόρηση του έμψυχου δυναμικού, προκαλεί νέες εντάσεις στις σχέσεις του Κώστα Μήτρογλου με τον αγγλικό σύλλογο…

Ο διεθνής Έλληνας επιθετικός δέχεται στενό… μαρκάρισμα από τους παράγοντες της Φούλαμ, προκειμένου να υπάρξει άμεσα συνάντηση και να δρομολογηθεί το μέλλον της σχέσης τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Φούλαμ έχει στα χέρια της συγκεκριμένες προτάσεις για την παραχώρησή του, ωστόσο θέλει να αποσπάσει και τη σύμφωνη γνώμη του παίκτη, προκειμένου να βαδίσει στα… σίγουρα και να μην εκτεθεί. Ο Μήτρογλου αποτέλεσε μία πολύ ακριβή μεταγραφή από τον Ολυμπιακό, αλλά λόγω των προβλημάτων στο πόδι του, δεν κατέστη δυνατό να βοηθήσει όσο θα ήθελε και θα μπορούσε.

Οι Άγγλοι ξεκίνησαν ήδη το ξεκαθάρισμα στο έμψυχο δυναμικό τους, καθώς ενημέρωσαν τους Στιβ Σίντγουελ, Ντάμιεν Νταφ, Τζον Χέιτινγκα και Τζον Άρνε Ρίισε ότι δεν θα ανανεωθούν τα συμβόλαιά τους. Όμως οι συγκεκριμένες «απώλειες» δεν αρκούν, ώστε να μειωθεί το μπάτζετ σε επίπεδο… Championship. Η Φούλαμ έχει σκοπό να πουλήσει τον Κώστα Μήτρογλου και κάποιους άλλους παίκτες, οι οποίοι της κόστισαν πολλά εκατομμύρια και εξακολουθούν να της κοστίζουν λόγω των υψηλών συμβολαίων τους.

Ο Έλληνας επιθετικός πάντως, δεν δείχνει να πτοείται, καθώς επιθυμεί να αφοσιωθεί απόλυτα στις υποχρεώσεις του στο Μουντιάλ, το οποίο είναι και το πρώτο που λαμβάνει μέρος. Χαρακτηριστικές ήταν οι δηλώσεις του σε ΜΜΕ της Αγγλίας:

«Δεν επιθυμώ να ασχοληθώ με την επόμενη περίοδο αυτή τη στιγμή. Προτιμώ να μείνω αφοσιωμένος στην εθνική μου ομάδα και στη μεγάλη διοργάνωση που θα λάβουμε μέρος. Είναι τεράστια τιμή να αγωνιστώ στο Παγκόσμιο Κύπελλο και θέλω να ζήσω έντονα αυτή τη γιορτή του ποδοσφαίρου».

Ο Μήτρογλου έχει συμβόλαιο με τη Φούλαμ μέχρι το καλοκαίρι του 2018, αλλά θεωρείται δεδομένο πως θα παραχωρηθεί με μεταγραφή το καλοκαίρι, καθώς το ίδιο επιθυμούν και οι δύο πλευρές.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα